Vor avea Internet la sat

Vor avea Internet la sat
BARU – Locuitorii comunei Baru vor fi conectaţi la lumea informaţiei dând un simplu click pe unul dintre cele 17 calculatoare conectate la Internet.

Aceasta începând de azi când va fi pusă în funcţiune reţeaua electronică a comunităţii locale Baru, realizată în cadrul proiectului naţional Economia Bazată pe Cunoaştere. În sediul primăriei va exista un punct de acces public la informaţie unde sunt 6 calculatoare, un alt computer se află la bibliotecă şi 10 la şcoala din satul Petros. Serviciile de evidenţă a populaţiei şi de înscriere a firmelor din cadrul primăriei vor avea şi ele în dotare câte un calculator. Comuna Baru nu este singura localitate din judeţ care a fost inclusă în acest proiect. Reţele asemănătoare de comunicaţii funcţionează la Aninoasa, Uricani, Petrila, Călan, Geoagiu, Ilia, Lelese şi Sălaşu de Sus. În judeţ, costul tuturor echipamentelor şi a instruirii personalului a depăşit 655.000 de dolari. Finanţarea a fost asigurată de Guvern şi Banca Mondială.
Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !