Vor decongestiona traficul pe ruta Oradea – Biharkeresztes

Vor decongestiona traficul pe ruta Oradea – Biharkeresztes
Comisia de Circulatie s-a intrunit joi, 1 noiembrie, pentru a dezbate probleme de circulatie ale Municipiului. Una din lucrarile care au primit aviz favorabil a fost “Descongestionarea traficului rutier si imbunatatirea mobilitătii populatiei pe coridorul de legatura Oradea – Biharkeresztes”.

Comisia consultativa pe probleme de circulatie si transport rutier in Oradea s-a reunit joi pentru o noua dezbatere. La sedinta au luat parte, ca de fiecare data, reprezentantii Direcţiei Tehnice din cadrul Primariei Oradea, ai SC OTL SA, ai Politiei Rutiere, ai Autoritatii Rutiere Romane, ai SC Selina SA, si ai Camerei Taximetristilor.

Prima masura care a primit un aviz favorabil a fost decongestionarea traficului rutier pe legatura Oradea – Biharkeresztes, pe traseul Făcliei- Ecaterina Teodoroiu – Podul Theodor Nes.

Lucrarile de modernizare si realizare a centrului de afaceri pentru micii producatori Rogerius, pe strada Cornel Coposu a fost cea de-a doua problema dezbatuta care a primit aviz favorabil din partea comisiei.

Cele doua masuri stabilite in sedinta Comisiei de Circulatie vor fi aplicate in perioada imediat urmatoare.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !