Vor facturare unitară CET-CAO

De Cristina Ghilea
3Comentarii
Vor facturare unitară CET-CAO
Se pune problema unificării serviciilor de citire a contoarelor şi facturare, după modelul divizatului Apaterm.

 Restructurarea Electrocentrale SA, prin atribuirea serviciului de transport şi distribuţie termie către firma nou înfiinţată Termoficare SA, se lasă cu schimbări radicale în ceea ce priveşte politica de personal. Primarul Ilie Bolojan ne-a confirmat că se ia în calcul, la modul serios, comasarea serviciilor de facturare şi citire contoare din departamentul de termoficare şi din alimentarea cu apă.

Unii, reangajaţi

Ca procedură, toţi angajaţii de acum ai secţiei de termoficare, peste 270 de persoane, vor fi concediaţi. În afară de cei care nu vor mai avea posturi în Termoficare SA, aproximativ 73 de persoane, toţi ceilalţi vor fi angajaţi la noua companie. „Cei care vor fi reangajaţi vor trebui să renunţe la acordarea salariilor compensatorii, vor trebui să dea în scris o declaraţie în acest sens”, a precizat primarul Ilie Bolojan.

Între aceştia figurează atât unii cu activităţi tehnice, de teren cât şi cei cu activităţi auxiliare, legate de facturare sau de citirea contoarelor. „Această activitate ocupă aproximativ 20 de persoane. Doar acestea vor fi angajate pe perioadă determinată, până când vedem dacă se poate sau nu unifica facturarea şi citirea cu Compania de Apă, şi apoi până se face transferul de competenţe”, precizează primarul. Toţi ceilalţi vor fi angajaţi pe perioadă nedeterminată. „În noile contracte de muncă nu vor mai apărea salarii compensatorii la concediere. Nu sunt bani pentru asta”, precizează edilul şef.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor