Vor să-şi consolideze poziţia

1Comentariu
Bucureşti – Bazinul Dinamo din Capitală găzduieşte, de azi şi până duminică, al treilea turneu final al Superligii Naţionale de polo pe apă. CSM Leonardo abordează turneul din onoranta postură de lideră a clasamentului, având trei puncte avans faţă de Dinamo, respectiv şase faţă de Steaua.

Poloiştii orădeni doresc să-şi consolideze situaţia de pe primul loc, pentru a avea un avans cât mai mare înainte de ultimul turneu final, programat acasă, la Oradea.
„Atmosfera în lot este foarte bună, plină de încredere şi optimism. Echipa îşi doreşte să repete parcursul excelent de la turneul precedent, în care şi-a învins toate adversarele, chiar în Bazinul Dinamo.

Suntem însă conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarele îşi vor lua probabil toate măsurile pentru a nu mai pierde în faţa noastră. Noi dorim să câştigăm cât mai multe puncte, pentru a ne consolida poziţia de lideri”, ne-a declarat directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan.

Întrebat dacă nu se teme de eventualele aranjamente între echipele bucureştene, în detrimentul Oradiei, Drăgan afirmă că această posibilitate există. „Cred că ni se vor pune şi mai multe piedici faţă de turneul precedent, cred că adversarele noastre vor arunca în luptă orice mijloace, nu vor face rabat de la nici o metodă pentru a ne învinge.

Situaţia din clasament se poate schimba spectaculos de la un turneu la altul, nimic nu este încă jucat”, opinează directorul CS Municipal.
Delegaţia noastră a plecat ieri dimineaţă la Bucureşti, cu avionul. Antrenorul Cornel Gordan nu se confruntă cu probleme legate de accidentări sau indisponibilităţi.

Doar Ungurianu acuză o uşoară problemă la un picior, dar se crede că el va fi apt de joc. De asemenea, absentează în continuare Goina, exclus din lot.

Nutiu Gavril1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor