Vor ştrand murdar şi periculos

5Comentarii
Vor ştrand murdar şi periculos
Ştrandul Ioşia este închis pentru renovare. Unii pensionari resping decizia RAPAS.

RAPAS a închis Ştrandul Ioşia pentru a-l recondiţiona în perioada în care nu este rentabil. Măsura nemulţumeşte unii pensionarii care ripostează prin adrese transmise administraţiei locale şi judeţene fără să ţină cont că tocmai ei sunt beneficiarii reabilitării.

„Se impune efectuarea unor lucrări de renovare a ştrandului, aşa cum procedam în fiecare an în sezonul rece timp de trei luni, până anul trecut când a rămas deschis şi iarna”, explică purtătorul de cuvânt al RAPAS, Florin Alexandru.
În incinta ştrandului se vor efectua igienizări şi lucrările periodice de reparaţii ale instalaţiilor, duşurilor şi bazinelor. Curând se va şti şi valoarea lucrărilor, care vor trebui finalizate până în luna martie.

Conducerea RAPAS reaminteşte că principalii beneficiari ai reabilitării Ştrandului Ioşia sunt pensionarii şi că, fiind vechi, conducte se pot sparge şi există riscul accidentării persoanelor din vecinătatea lor. „Pe de altă parte, este firesc ca aceste lucrări să fie efectuate în sezonul rece, când cheltuielile sunt mult mai mari, în raport cu încasările, care scad masiv. Funcţionarea ştrandului pe timp de iarnă se dovedeşte nerentabilă. Cheltuielile se cifrează în total la 80.000 de lei în cele trei luni, în care se consumă zilnic 1000 de metri cubi de apă caldă, pentru doar 20 de pensionari care frecventează zilnic ştrandul”, mai spune Florin Alexandru.

Pensionarii nemulţumiţi au făcut şi câteva recomandări conducerii RAPAS, transmiţând un set de măsuri anticriză.

Malina Pop5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor