Vor tren, nu autostop

BEIUS - „Facem între 8 şi 10 kilometri pe jos până la şosea, apoi dăm din aripi ca păsările, să ne ia cineva cu maşina. Odată, când am fost până la Beiuş, am numărat 87 de maşini care au trecut pe lângă mine până s-a oprit un om bun să mă ia”, spune Teodor Corbuţiu, indignat de lipsa de interes de care se „bucură” traseul CFR Oradea – Beiuş.

Bărbatul venit din localitatea Duşeşti spune că de la închiderea traseului, mii de oameni din localităţile de pe traseu sunt nevoiţi să apeleze la maşinile de ocazie pentru a se deplasa la o destinaţie sau alta. Acesta a încercat în repetate rânduri să atragă atenţia oficialilor din judeţul nostru privind această problemă, dar fără prea mult succes, spune acesta. „Nu din cauza nerentabilităţii nu se face nimic, ci din lipsă de interes. Nimeni nu ne dă nici o atenţie. Pe calea ferată cresc pădurile, iar staţiile se dezmembrează”, spune cu năduf bătrânul.
De data aceasta, Teodor Corbuţiu a adunat semnături în comună şi a redactat o scrisoare pe care intenţionează să o trimită la Ministerul Transporturilor, că doar-doar o avea noroc de data aceasta.
Sebastian Kovacs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase