Vot monitorizat cu 23.200 de euro, la Judeţ

Vot monitorizat cu 23.200 de euro, la Judeţ
Conducerea Consiliului Judeţean a cumpărat de la o firmă din Salonta un sistem electronic de numărare a votului, cu sonorizare inclusă.

Cu Puterea şi Opoziţia aflate la paritate 17 – 17, conducerea Consiliului Judeţean a socotit de cuviinţă să achiziţioneze un sistem pentru transparentizarea votului, în plen.

Prezenţa consilierilor judeţeni, contorizată pe monitor Prezenţa consilierilor judeţeni, contorizată pe monitor ©

În sala de plen a apărut joi un monitor unde este evidenţiată prezenţa fiecărui consilier judeţean, precum şi modul în care votează fiecare dintre aceştia. Pe lângă monitorizarea prezenţei şi a votului, sistemul oferă şi un nou soft pentru sonorizare.

De altfel, preşedintele Pasztor a şi remarcat, la începutul şedinţei de joi, că deja Imnul Naţional se aude mai bine, în sală.

„Din catalogul SEAP”

Pasztor şi colegii săi din Executivul CJ Bihor au optat să atribuie acest contract firmei Globomax SRL din Salonta, prin achiziţie directă. Legea permite, din cauza valorii contractului.

Instructaj pentru folosirea sistemului, oferit aleşilor judeţeni Instructaj pentru folosirea sistemului, oferit aleşilor judeţeni ©

„Contractul privind Sistemul de sonorizare și votare pentru Sala de ședințe a Consiliului Județean Bihor (inclusiv montare și instruire) a fost semnat pe data de 22 noiembrie 2017, și are o valoare de aproximativ 23.200 euro+ TVA. Achiziția directă a fost selectată din catalogul SEAP.

Societatea comercială selectată se numește Globomax S.r.l”, se arată în răspunsul formulat de purtătorul de cuvânt al CJ Bihor, la întrebarea JB&BIHON.

Conform datelor oferite de platforma listafirme.ro, societatea Globomax SRL din Salonta este deţinută de doi asociaţi: cetăţeanul maghiar Nagy Lajos şi cetăţeanul român Nagy Levente.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor