Votări fără incidente

De Alexandra Lăzureanu
Votări fără incidente
Pe parcursul acestei săptămâni, personalul Inspecţiei de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” desfăşoară controale pe linia apărării împotriva incendiilor la toate secţiile de votare din judeţul Bihor, urmărindu-se astfel realizarea măsurilor de prevenire a situaţiilor de urgenţă în perioada premergătoare şi pe timpul desfăşurării alegerilor europarlamentare.

Pompierii militari verifică astfel modul în care sunt respectate condiţiile de securitate la incendiu, dotarea cu mijloace de intervenţie pentru stingerea incendiilor şi starea acestora, starea căilor de acces şi evacuare, modul de întreţinere şi exploatare a instalaţiilor utilitare (electrice, gaze, încălzire, climatizare, etc.) şi a sistemelor de încălzire locală. „În cursul zilei de marţi, adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”, colonel Temian Gavril a efectuat instruirea preşedinţilor secţiilor de votare cu privire la măsurile de apărare împotriva incendiilor ce trebuie respectate premergător şi pe timpul desfăşurării procesului electoral, activitatea de pregătire pe această linie fiind desfăşurată în cadrul controalelor şi cu responsabilii clădirilor în care sunt amenajate secţiile de votare”, precizează locotenent Camelia Roşca, ofiţerul de relaţii cu presa al ISU Crişana Bihor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !