„Vrăjitorii”… în pas cu moda!

„Vrăjitorii”… în pas cu moda!
Deva – Dacă până mai ieri mica publicitate era luată cu asalt de tămăduitori şi mame Columbia care rezolvau descântece şi scoteau argintul viu, un anunţ apărut de curând arată că vracii moderni au înţeles care sunt cerinţele pieţei. Astfel, pe lângă serviciile arhicunoscute au introdus o nouă „aplicaţie”. Este vorba de promisiunea rezolvării căsătoriilor internaţionale.

600 de euro… mireasa!
Pentru a afla cât costă astfel de servicii, Cuvântul Liber l-a contactat pe autorul anunţului. Ne-a răspuns un bărbat care s-a recomandat a fi Alexandru Jifcu, din Timişoara. I-am explicat problema: am cunoscut o fată în Italia care nu mai vrea să audă de mine.

„E clar, a exclamat mediumul. E făcătură. Se vede că o brunetă v-a terminat. Trimiteţi 200 de euro la O.P. 1 Timişoara şi eu încep să lucrez. În scurt timp fata va fi a dumneavoastră. Iar după ce faceţi nunta în Italia îmi mai trimiteţi 400 de euro. Atât vă costă serviciul meu”, a spus vrăjitorul.

La întrebarea de unde ştiu că el va începe să rezolve problema, mediumul a fost foarte concis. „Eu lucrez cu magie albă. Puterea cristalelor o va face pe italiancă să te sune începând de luni. Dar pentru asta nu uita să trimiţi banii. Altfel, nu voi începe să lucrez pentru tine”, a concluzionat Jifcu.

Tiberiu Stroia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase