Vrea să facă vedetă din omul de afaceri

1Comentariu
Vrea să facă vedetă din omul de afaceri
Pornind de la acest deziderat Federaţia Patronilor Bihor a realizat un proiect transfrontalier care a fost lansat recent.

Vremea în care politicul bate economicul ar putea să apună. Cel puţin la nivel local. La „majorat”, cea mai reprezentativă organizaţie patronală, Federaţia Patronilor Bihor, doreşte să readucă omul de afaceri în prim-planul vieţii sociale. După construcţia unui centru de afaceri, în care businessmenii bihoreni să se poată întâlni cu potenţialii parteneri pentru a perfecta noi afaceri, FPB lucrează şi la imaginea investitorilor din judeţ.

„Împreună business”

Preşedintele FPB, Ioan Lucian spune că a venit momentul ca omul de afaceri să ocupe locul pe care îl merită şi să fie prezentat aşa cum merită. „Zilnic vedem ştiri despre oamenii politici, talk-show-uri pe teme politice. Considerăm că omul de afaceri trebuie să fie în prim- plan. Fiindcă el produce bunăstarea. Noi îi şi dăm acum posibilitatea omului de afaceri să fie cunosct ca atare. Mijlocul este portalul şi săptămânalul «Împreună business» pe care le-am lansat recent. Acestea au apărăt ca urmare a unui proiect transfrontalier în valoarea de peste 300.000 euro. Am verificat şi pot să spun că, este o premieră ca aceleaşi publicaţii să apară la graniţa dintre două ţări, în acelaşi timp, în două limbi. Aşa cum apar varianta print şi online a publicaţiei «Împreună business», în română şi maghiară”. Proiectul transfronatlier are finanţare timp de 15 luni. Poate mai mult ca niciodată, în an de criză, FPB doreşte să fie solidară cu oamenii de afaceri. Acesta este şi mesajul pe care preşedintele Ioan Lucian a dorit să-l transmită la început de an, adunci când a decis ca sloganul organizaţiei în 2010 să fie „Împreună”. „Federaţia Patronilor Bihor continuă «împreună» şirul de proiecte transfontaliere în acest an. Suntem în continuare alături de dumneavoastră. De 18 ani reprezentăm un procent semnificativ de companii din mediul de afaceri bihorean. De 18 ani suntem aici pentru a va ajuta să vă desfăşuraţi mai bine afacerile, pentru a va oferi posibilitatea de a va promova, a vă oferi consultanţă, a va reprezenta în relaţie cu autorităţile locale şi centrale”,a ţinut să reamintească preşedintele FPB Bihor, Ioan lucian.

V.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor