„Vreau să fericesc milioane de români”

„Vreau să fericesc milioane de români”
Profesorul de spaniola Paul Zarna a convocat miercuri o întâlnire cu reprezentantii cluburilor bihorene si presa, la sediul AJF Bihor. Au venit doar secretarul echipei Motorul Oradea, Gheorghe Pop, si presedintele AJF Bihor, Valer Vancea.

Conferinta de presa a fost pigmentata cu declaratii care au stârnit zâmbetele si chiar hohotele de râs ale celor prezenti. „Am decis sa candidez pentru ca vreau sa fac o revolutie în fotbalul românesc. Sunt specialist în a scoate pe cineva din prapastie, unde este acum fotbalul românesc”, spune Zarna. Desi nu a stiut ce club l-a propus, Zarna sustinea ca i-a fost validata candidatura. Eroare! Ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia, a precizat ca doar candidaturile lui Mircea Sandu si Gica Popescu au fost în regula.


Dosar incomplet


Zarna nu a prezentat un dosar complet si nici nu a fost propus de un club. Asa-zisul candidat si-a anuntat si punctul forte: „Sunt un bun manager, care produce rezultate si bani. Vreau sa fericesc milioane de români”. Zarna considera ca dintre membrii „generatiei de aur”, ar lucra doar cu Dorinel Munteanu si Nelutu Sabau, acuzând totodata lipsa de caracter a lui Lupescu, care s-ar fi coalizat cu Mircea Sandu.

De gura profesorului nu au scapat Sandu si Popescu, catalogati „incompetenti, falsi si mincinosi”. Personaj pitoresc, Zarna a dat garantii ca daca va fi ales presedinte al FRF, România ar deveni campioana mondiala în maximum opt ani. Din pacate pentru el, singurii care se vor bate pentru sefia FRF vor fi Sandu si Popescu.

Teodor Biris