Vrei o carieră ca pompier? ISU Crișana face angajări

De Costel Demian
Reactualizat la:
Vrei o carieră ca pompier? ISU Crișana face angajări
Pe lângă cele 53 de posturi anunțate deja, ISU Crișana suplimentează oferta și scoate la concurs încă patru posturi de subofițeri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor va scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, încă patru posturi de subofiţer: două posturi de subofiţer tehnic principal la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, un post de asistent medical cu grad militar la Centrul de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă şi un post de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ.

Înscrierile pentru concursul de ocupare a postului de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, situat în municipiul Oradea, strada Avram Iancu, nr. 9, în intervalul 20.10.2016 – 27.10.2016, între orele 08.00 – 16.00.

Detalii privind calendarul activităţilor, modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro) sau de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0259/411212, int. 27013, 27135 sau 27 136, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Anunţul de recrutare pentru postul de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ, este disponibil pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro), respectiv la avizierul de la sediul insituţiei, începând cu data de 19 octombrie 2016, iar cele aferente posturilor de subofiţer tehnic principal la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi de asistent medical cu grad militar la Centrul de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă vor fi publicate în perioada imediat următoare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !