Vrei să mergi în vacanță în străinătate cu un minor? Îți trebuie cazier judiciar

Reactualizat la:
3Comentarii
Vrei să mergi în vacanță în străinătate cu un minor? Îți trebuie cazier judiciar
Dacă intenționați să plecați în vacanță în străinătate alături de minori, Poliția Română anunță că pe lângă celelalte documente prevăzute de lege, persoana care îi însoțește pe copii trebuie să aibă la ea certificatul de cazier judiciar.

„Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar din România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar însoţită de:

• actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă, aflate în termen de valabilitate);

• timbru fiscal în valoare de 2 lei;

• chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.

Pentru persoanele care nu figurează cu mențiuni în Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român (ROCRIS) certificatul de cazier judiciar se eliberează pe loc”, transmite Poliția Română.

12227593_807702596007643_9120325994699854868_n3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor