Vrei să-ţi schimbi locul de muncă? Vino la „Oradea Job Expo 2019”, te așteaptă 1.400 de job-uri

De Dan Birta
Reactualizat la:
38Comentarii
Vrei să-ţi schimbi locul de muncă? Vino la „Oradea Job Expo 2019”, te așteaptă 1.400 de job-uri
Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019” are loc vineri, între orele 9:00-19:00, la Era Shopping Park.

Tombolă cu premii în aragaze, plite incorporabile și discuri pentru picnic, organizată de Metalica la “Oradea Job Expo”

Peste 1.400 de locuri de muncă și peste 50 de cursuri de formare profesională și postliceale îi așteaptă pe cei care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă.

Participanții la “Oradea Job Expo” au șansa de a câștiga aragaze cu gaz, plite incorporabile, discuri pentru picnic și seturi de suport jante anvelope. Acestea sunt oferite de Metalica SA celor care își depun CV-urile la standul firmei.

Încă de la primele ore după deschiderea târgului, persoanele dornice de angajare au început să se intereseze de oferte.

Bekesi Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor, partenerul instituțional al târgului, a fost surprins de numărul mare de firme participante, dar și de prezența destul de consistentă a vizitatorilor la primele ore. “Mă bucură prezența firmelor la acest târg. Este un semn că sunt multe oferte de locuri de muncă pe piața bihoreană.Unde nu putem acoperi noi cu “Bursa”, acoperă evenimentele private. Cine vrea să se angajeze, sunt sigur că va găsi un loc de muncă la Oradea Job Expo”, a declarat Bekesi Csaba.

Cei care încă nu au ajuns la târg din diferite motive, mai au încă timp până la ora 19:00.


Şanse reale de angajare pentru bihorenii care doresc să se angajeze sau care vor să-şi schimbe locul de muncă. Oportunitatea este oferită de „Oradea Job Expo 2019”, târgul locurilor de muncă organizat de Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro. Evenimentul, aflat la ediţia a II-a, va avea loc la Era Shopping Park vineri, între orele 9:00-19:00.

Cele 28 de companii şi o şcoală postliceală prezente la târg le oferă persoanelor interesate circa 1.400 de locuri de muncă şi peste 50 de cursuri de formare profesională şi postliceale.

Domeniile în care sunt oferite locurile de muncă sunt variate. Nivelul de şcolarizare pentru unele posturi porneşte de la opt clase, ajungând la studii medii şi studii superioare. Pentru unele posturi este necesară experienţa, iar pentru altele, nu.

Având în vedere criza de pe piaţa forţei de muncă din ultima perioadă, companiile au mai tăiat din pretenţii şi au mai plusat la salarii şi la bonusuri extrasalariale. Pentru unele posturi, firmele sunt dispuse să-şi pregătească de la zero viitorii angajaţi, aceştia trebuind doar să ştie să scrie şi să citească şi să aibă bunăvoinţa de a învăţa.Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019” pune la dispoziţia bihorenilor aproape 1.400 de locuri de muncă.

Bihorenii care se află în căutarea unui loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul job, vor avea de unde alege. După succesul obţinut anul trecut cu „Târgul Locurilor de Muncă Inform Media”, compania care editează cotidienele Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro, organizează azi, între orele 9:00-19:00, „Oradea Job Expo”. Partener instituţional al evenimentului care va avea loc sub cupola Era Shopping Park este AJOFM Bihor.

Oferte variate

La „Oradea Job Expo” şi-au anunţat prezenţa 28 de companii şi o şcoală care oferă cursuri de formare profesională şi postliceale. Este vorba despre: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspächer, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania, European Vegetable, Faist Mekatronic, Metalica şi Şcoala Postliceală „Henri Coandă” Oradea. Acestea oferă aproape 1.400 de locuri de muncă, dintre care mai mult de 160 sunt pentru persoanele care au terminat o facultate.

Oferta este consistentă şi pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională, atât pentru meseriaşi cât şi pentru începători. Persoanele cu studii generale (opt clase) vor avea şi ele ocazia de a se angaja, multe firme solicitând celor interesaţi doar să ştie să scrie şi să citească şi să aibă dorinţa de a învăţa de la zero o meserie.

Domeniile locurilor de muncă oferite la „Oradea Job Expo 2019” sunt foarte variate, de la automotive, tâmplărie, mobilier, mase plastice, mecanic, cablaje şi motoare electrice, la agricultură şi grădinărit, HORECA sau call-center.

Accesul spre Era Shopping Park se realizează cu autobuzele 19 și 23, care circulă din 30 în 30 de minute.38Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor