“Vrem să schimbăm tradiţia”

“Vrem să schimbăm tradiţia”
FC Bihor nu a mai învins la Olimpia Satu Mare în ultimii ani. Antrenorul si jucatorii sunt dornici sa schimbe aceasta traditie nefasta si sa se întoarca la Oradea cu trei puncte. Meciul incepe sambata, de la ora 11.

„Ar fi cazul sa schimbam traditia. Nu ne ascundem, vrem sa câstigam la Satu Mare, cu toate ca va fi un meci cu o încarcatura deosebita. Venim dupa o victorie cu Gaz Metan si am discutat mult cu jucatorii, pentru a nu se culca pe o ureche. As vrea ca echipa sa joace de asemenea maniera încât sa nu se vada diferenta între partidele de acasa si cele din deplasare. Pentru asta este nevoie de determinare, seriozitate si atitudine de luptatori”, afirma Ion Marin.


Arbitreaza Serea


Antrenorul este constient ca Olimpia nu traverseaza un moment prea bun, dar avertizeaza: „Sa ne fereasca Dumnezeu de loviturile celui ranit. Nu consider ca Olimpia este o echipa îngenuncheata, dar acest meci va fi greu si pentru ei”. Echipa din Satu Mare se afla pe un loc retrogradabil, cu un îngrijorator -5 la „adevar”, si are dificultati financiare. Satmarenii au luat în calcul si varianta de a nu intra pe teren daca nu îsi vor primi o parte din banii restanti, varianta care poate fi si o stratagema pentru a-i face pe oradeni sa trateze meciul cu superficialitate.


Partida va începe la ora 11 si va fi arbitrata de Ionica Serea – Danut Dumitriu, Lucian Sârbu (toti din Focsani), iar observatori FRF au fost delegati Dan Costin (Zalau) si Grigore Macavei (Deva). Meciul va fi transmis în direct la Transilvania TV.


Echipe probabile


Olimpia: Irimia – Raileanu, Oros, Iodi, Batin – Fl. Bud, Dragomir, Tempfli, M. Rus – Mihovici, Al. Pop. Antrenor: Mircea Bolba


FC Bihor: Vâtca – Fl. Lazar, Cr. Munteanu, Luput – Mihut, Gr. Tudor, Sfârlea, Fl. Neaga, Lungan – Gado, D. Stan. Antrenor: Ion Marin


Rezerve: Lazareanu – Cisteian, Fele, Achim, Lupo, Cl. Mutu, Lupascu, Lukacs.


Absenti: Ciobanu, Bumb, C. Oprea (accidentati)

Teodor Biris