VW de 8700 de Euro, recuperat

Luni dupăamiază un orădean de 23 de ani a sesizat Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Bihor că în jurul orei 16:15 i s-a sustras autoturismul proprietate personală, un VW fabricat în 2001 în valoare de circa 8700 EURO.

În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate de poliţiştii Biroului Furturi de Auto din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Bihor a fost identificat ca suspect un cetăţean german de 23 de ani, din localitatea Agcher.

Poliţiştii au început urmărirea penală faţă de cel în cauză iar în cursul acestei zile, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Autoturismul a fost găsit pe strada Alexandru Andriţoiu din municipiu şi a fost restituit părţii vătămate.

Tot luni, dar imediat după miezul nopţii, poliţiştii Biroului orădean de Ordine Publică l-au  prins în flagrant pe minorul orădean V.V. (15 ani) în timp ce încerca să sustragă două boxe audio dintr-un  autoturism Dacia 1310 parcat pe strada M. Sadoveanu din municipiu.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în aceeaşi noapte minorul este suspect a mai fi comis alte trei furturi din autoturismele parcate în zonă. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

Simona Drimbău