Weltauto, un nou standard pentru maşinile de ocazie

Weltauto, un nou standard pentru maşinile de ocazie
ORADEA – Începând de marţi, cea mai mare platformă de vânzări auto din afara Capitalei, ne referim la D&C Oradea, s-a mai îmbogăţit cu o investiţie. Este vorba despre extinderea activităţii dealerului local al mărcilor Volkswagen, Audi şi Seat, care a devenit unul dintre cei 18 parteneri autorizaţi ai Weltauto. VIDEO  Welauto I 20.05.2008&nbspWelauto II 20.05.2008

Marcă a firmei Porsche Austria, Weltauto este un concept de calitate şi garanţie a serviciilor oferite la acelaşi nivel în toată Europa pentru clienţii de automobile de ocazie.

Alături de cei doi directori generali ai D&C Oradea, Sorin Dan David şi Radu Ioan Cărăban, la eveniment a fost prezent şi Alexandru Giuroiu, manager de vânzări Weltauto Porsche România, dar şi proaspătul manager al Weltauto D&C Oradea, Şerban Pantea. După ce primii doi au făcut un scurt istoric al celor 12 ani care s-au scurs de la înfiinţarea firmei, trecând prin fiecare etapă, a venit rândul prezentării celei mai recente investiţii.

Garanţia corectitudinii
Pe scurt, Weltauto introduce un nou standard în comercializarea automobilelor de ocazie. Garanţia tehnică de 12 luni pentru capacitatea funcţională a maşinii, precum şi corectitudinea informaţiilor privind istoricul vehiculului, garanţiile de răscumpărare, de înlocuire, consultanţa de specialitate pentru finanţare şi asigurare, sunt tot atâtea argumente în favoarea seriozităţii Weltauto.

Prin această ofertă, D&C Oradea doreşte să vină atât în întâmpinarea clienţilor care doresc să îşi achiziţioneze o maşină nouă, prin sistemul buy back (pentru VW, Audi sau Seat) sau trade in (pentru alte mărci), precum şi celor care doresc să îşi achiziţioneze o maşină de ocazie. Spaţiul de expunere destinat mărcii Weltauto este unul generos, bine amplasat, cu o capacitate actuală de 40 de locuri şi posibilitatea extinderii până la 100 de locuri.

Toţi iubitorii de automobile sunt aşteptaţi, în perioada 31 mai-1 iunie, la Zilele Porţilor Deschise, acolo unde vor putea afla cum îşi pot schimba vechea maşină cu una nouă de la D&C sau cu una dintre maşinile de ocazie de la Weltauto.
Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !