Zâmbete în plic! Scrisorile călătoare ajung la Oradea pentru ca iubirea și fericirea să ne umple inimile

De Oana Farcas
Reactualizat la:
1Comentariu
Zâmbete în plic! Scrisorile călătoare ajung la Oradea pentru ca iubirea și fericirea să ne umple inimile
© Foto: facebook/Livrez Dragoste
Orădenii care vor circula cu tramvaiul, joi, 8 martie, vor fi întâmpinaţi cu sute de scrisori caligrafiate, pentru a regăsi vise, sentimente, dorințe și curiozitatea de altădată.

Într-o eră în care comunicarea electronică a luat locul scrisorilor, o ințiativă a unui Atelier din București împreună cu Kaufland România ne îndeamnă să regăsim un strop din dragostea pe care o împărtățim cu cei din jurul nostru.

Cu toate că avem oferte nelimitate ori tarife reduse, minute gratuite, email-uri, sms-uri, messenger și câte și mai câte alte aplicații electronice pentru a ne falicita comunicarea, scrisoarea este palpabilă și repezintă povestea omului aflat în spatele rândurilor, a celui sau a celei care a scris-o.

În acest sens, fetele de la LivrezDragoste.ro își doresc să refacă momente, să aducă trecutul în prezent, să stârnească zâmbete în sufletele noastre și să descoperim că astfel există o comoară la atingerea hârtiei și la vizualizarea scrisului de mână.

Bucuria lui „Mulțumesc”

Plecarea se va face, joi, la ora 07:30, din cap linie Nufărul va pleca „Tramvaiul cu scrisori călătoare” pe traseul: Nufărul – Casa de Cultură – Gara Centrală – Pc. Olosig – Pod CFR – Pc. Olosig – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Casa de Cultură – Dimitrie Cantemir – Depou OTL.

„Tramvaiul va fi decorat cu scrisori scrise de mână cu stiloul demult dat uitării, sigilate cu sigiliu, reamintindu-ne astfel că gesturile mici pot face diferenţa între o zi minunată şi una obişnuită”, anunță OTL.

Astfel, pasagerii vor fi surprinși de cele 300 de epistole cu sigiliu, cu scopul de a le aduce un zâmbet și de a-și reaminti lucrurile simple.

„Acesta e mărțișorul nostru călător pentru voi, menit să redescoperim împreună cu Kaufland Romania, bucuria lui „Mulțumesc”, fiindcă noi chiar credem că lucrurile mici fac diferența! Bine, recunoaștem, Kaufland Romania a zis că ar vrea să numere și toate zâmbetele furate”, mărturisesc fetele.

Fiecare destinatar este încurajat să „uite” scrisoarea, astfel încât aceasta să circule în tot oraşul.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.LivrezDragoste.ro, dar şi pe pagina de Facebook: Livrez Dragoste- Atelierul de scrisori.

Foto: facebook/Livrez Dragoste Foto: facebook/Livrez Dragoste ©1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor