Zâmbete pentru copiii cu diabet

De Crina Dobocan
Zâmbete pentru copiii cu diabet
Asociația ,,Love Bihor” a dat startul întâlnirilor din cadrul proiectului ,,Făuritorii de zâmbete”. Prima întâlnire are loc sâmbătă, 16 februarie, între orele 11:00 și 17:00, la Centrul de Tineret Oradea.

Proiectul este dedicate copiilor cu diabet, având ca scop integrarea acestora în activități recreative specifice.

,,În program s-au înscris 26 de copii. Pe lângă cei cu diabet, am ales să integrăm și frații lor, precum și alți copii care provin din familii aflate în dificultate sau care au o situație școlară exemplară. Prima activitate conține o serie de 3 activități: jocuri de cunoaștere și consolidarea echipei, atelier de creat măști de carnaval, în final, pentru a arăta importanța sportului în viața copiilor, aceștia vor participa la o lecție demonstrativă de Kangoo gim”, a anunțat Georgeta Szabo, coordonatorul de proiect.
Aceasta a anunțat că, până în iunie, vor avea loc încă cinci întâlniri care vor cuprinde ateliere de dezvoltare personală, lucru manual, pictură pe sticlă, dans, muzică, jocuri de de societate, vânătoare de comori, tir cu arcul, călărie. Totodată, în luna mai va fi organizată o excursie, iar în iunie se va celebra ziua copiilor la Betfia, la complexul Caii din Vale.

,,Pe durata activităţilor se asigură masa de prânz şi gustarea – sub îndrumarea unui cadru medical specializat care va fi prezent pe toată durata activităţilor alături de voluntarii instruiţi aia sociaţiei. Participarea copiilor este gratuită”, a anunțat Georgeta Szabo.

Proiectul este organizat Asociația ,,Love Bihor”, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bihor. Întâlnirile vor avea loc la Centrul de Tineret Oradea. Informații suplimentare se pot obține la adresa de email: lovebihor@gmail.com sau la numărul de telefon 0757.932.187.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !