Zece pentru Miss Bihor 2005

Zece pentru Miss Bihor 2005
Dupa ce au trecut prin furcile caudine ale preselectiilor, din 60 de participante la concursul Miss Bihor, zece dintre ele au ajuns în finala. În cautarea celei mai frumoase bihorence, caravana „Ella Mode” a strabatut timp de aproape o luna toate zonele judetului.

În ultimele saptamâni, fetele au pregatit în cele mai mici detalii prezenta în concurs: sedintele la salile de fitness s-au intensificat, regimul alimentar e drastic, iar tratamentele cosmetice au reusit sa le puna mai bine în valoare frumusetea.


Miercuri seara, finalistele au participat la o ultima repetitie, pentru a pune la punct toate detaliile si a face ultimele retusuri. Fetele au primit ultimele sfaturi si critici din partea Danielei Pusta, organizatoarea concursului, si ale celei care reprezinta imaginea „Ella Mode”, manechinul Angela Mladin.

Îndemnuri


J.b. a fost prezent si poate sa afirme ca viata de manechin nu e usoara. Concurentele au vârste între 15-20 de ani. „Când ai de gând sa mai lucrezi la talie?”, „Vreau sa fii mai curajoasa” sau „Zâmbeste, comunica cu publicul”, sunt îndemnurile care se aud de câte ori ceva nu merge struna. Laura, Valentina, Simona, Alexandra, Carmen, Cristina, Florina, Ioana, Alina, Johana sunt gata sa intre în scena. Sus cortina!

Bursasiu Veronica