Zece zile pentru depunerea Declaratiei de venit

Mai sunt zece zile pânã la expirarea termenului de depunere a „Declaratiei speciale privind veniturile realizate în 2005, D 200”. „Obligativitatea depunerii acestor declaratii revine persoanelor care au obtinut venituri suplimentare pe lângã functia de bazã.

De exemplu dacã cineva are pe lângã salariu si venituri din colaborãri sau din activitãti comerciale va declara doar veniturile obtinute din colaborãri sau din comert”, a explicat Vasile Farc de la Compartimentul Relatii cu presa din cadrul Finantelor bihorene. În tabelul urmãtor sunt prezentate categoriile de contribuabili care au obligatia sã depunã declaratii speciale, precum si cei care nu sunt obligati sã o facã. „Contribuabilii care au obligatia depunerii declaratiilor veniturilor obtinute în 2005 si nu au primit prin postã plicul cu declaratia de venit, formularul 200, sunt rugati sã solicite formularele de la unitatea fiscalã în a cãror razã teritorialã îsi au domiciliul”, ne-a informat Smaranda Scridon, directorul executiv al Finantelor bihorene. Formularul mai poate fi listat accesând pe adresa de internet: www.anaf.mfinante.ro, domeniul „Asistenta contribuabili”, subdomeniul „Formulare”.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !