Zeci de angajatori la „Târgul de cariere”

Zeci de angajatori la „Târgul de cariere”
Zeci angajatori au participat la „Târgul de cariere” organizat în weekend de către Sindicatul Naţional Petrom – Energie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Evenimentul face parte dintr-un şir de trei, organizate în cadrul proiectului „Program naţional integrat de facilitare a accesului pe piaţa muncii”, cofinanţat din FSE prin POSDRU 2007 – 2013.

„Evenimentul s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile. Cel puţin 500 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au beneficiat, pe lângă prezentarea locurilor de muncă vacante, şi de servicii specializate: work-shop-uri de consiliere profesională individuală sau de grup, consultanţă pentru demararea unei afaceri, sesiuni de simulări de interviu,consiliere personalizată pe teme specifice serviciilor de ocupare în diferite domenii, sesiuni de mediere pe piaţa muncii, depunere de CV-uri, tehnici de căutare a unui loc de muncă şi selfmarketing”, ne-a informat Florin Bercea, managerul de proiect.

Potrivit organizatorilor, „Târgul de cariere” a fost perceput ca o oportunitate de către angajatori de a optimiza relaţia cu candidaţii pentru posturile vacante, de a interacţiona direct cu aceştia, şi de a verifica şi optimiza percepţia legată de cerinţele generale şi specifice pentru ocuparea posturilor.

Evenimentul de la Oradea a fost ultimul de acest tip dintr-un şir de trei similare, din care unul la Ploieşti şi unul la Bacău, în cadrul aceluiaşi proiect.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !