Zeci de milioane pentru şcoli

1Comentariu
Zeci de milioane pentru şcoli
ORADEA - Ministerul Educaţiei continuă investiţiile în infrastructura şcolară, numai în luna martie alocând sume uriaşe pentru lucrările de reamenajare, modernizare şi construcţie a şcolilor din ţară.

Pe ultima hotărâre de Guvern, prin care s-au alocat fonduri şcolilor, judeţul Bihor a primit fonduri pe cinci direcţii mari de investiţii în unităţile şcolare.

„Pe ultima hotărâre de guvern şcolile bihorene au primit fonduri totale care se cifrează în jurul sumei de 20 de milioane de lei noi, pe diferite direcţii”, informează Ioan Şereş, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor. Cele mai consistente sume au fost alocate pentru obiecctivele noi de investiţii, care cuprind în Bihor 105 unităţi şcolare, iar valoare fondurilor ajunge la 9,7 milioane lei noi.

Pentru dotarea cu uitilităţi a 20 de şcoli au fost alocate 4,2 milioane de lei, iar pentru amenajarea a patru campusuri şcolare, două în Oradea şi două în judeţ, au fost alocate 5,2 milioane de lei. Acestor fonduri li se adaugă încă 1 milion de lei pentru reabilitarea şi modernizarea a 6 unităţi şcolare, astfel că valoarea totală a fondurilor alocate în martie pentru judeţul Bihor ajunge la puţin peste 20 de milioane de lei.
Valentin Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor