Zerindul „stă” pe apă termală

Zerindul „stă” pe apă termală
ARAD – Deputatul democrat Constantin Igaş a adresat o întrebare Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale cu privire la „Puţul de apă geotermală de la Zerind”.

Această problemă i-a fost ridicată parlamentarului arădean de primarul comunei Zerind, Alexandru Simandi.

„Autorităţile locale din această comunitate doresc să pună în folosinţă acest puţ, ce este amplasat pe teritoriul administrativ al comunei Zerind, pe un teren aflat în proprietatea privată a comunei. Puţul are apă termală, iar acest aspect poate fi punctul de pornire pentru o eventuală dezvoltare turistică şi balneo-climaterică a localităţii.

În această idee, m-am adresat Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale pentru a obţine câteva precizări în legătură cu paşii pe care administraţia locală trebuie să-i parcurgă pentru a obţine o licenţă de explorare şi exploatare a sondei F1663, care să dezvolte în acest fel comunitatea locală”, declară deputatul Igaş.

Andreea Gherle0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase