Zgribulind spre şcoală

1Comentariu
ORADEA - O revărsare de lumină învăluită într-o imensă fericire va bate azi la ferestrele multor „case”. Forfota va umple străzile oraşului şi ale judeţului nostru.

Mii de copii cu buchete de flori în mâini vor mişuna pe stradă, împreună cu părinţii lor. O zi de toamnă timpurie, dar încărcată de emoţii pentru peste 102.050 de copii din judeţul nostru. Astfel, aproximativ 6.354 de elevi din judeţ, din care 2.110 în Oradea, se vor trezi azi mai devreme ca niciodată şi vor păşi pentru prima oară spre tainele Abecedarului. Zâne, feţi-frumoşi, baloane, flori, litere, cifre şi o mulţime de lucruri îi vor aştepta pe prichindei, pe bănci sau în clasă, dar şi personajul principal al poveştii în care vor intra, un personaj plin de dileme: regretele după o generaţie gata formată, sau întrebările fără răspuns pentru proaspeţii boboci ai clasei.

Pentru ceilalţi, mai mari, emoţiile regăsirii. Unii vor găsi clasele renovate şi curate, alţii, aşa cum le-au lăsat sau – mai rău – în şantier.

Crina Dobocan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor