Ziarul de care nu te poţi lipsi

Ziarul de care nu te poţi lipsi
Jurnal bihorean a impus pe piaţa presei locale un stil jurnalistic unic, caracterizat printr-un înalt grad de obiectivitate, ceea ce i-a adus în scurt timp aprecierea cititorilor. Acest lucru se vede cel mai pregnant în faptul că ziarul nostru este lider de piaţă în Bihor, cu un tiraj mediu zilnic de 15.000 de exemplare, auditat BRAT.

Studiul Naţional de Audienţă relevă faptul că Jurnal bihorean este citit zilnic de peste 50.000 de bihoreni, ceea ce îl plasează peste audienţa ziarelor concurente.
Cum am realizat acest lucru? Jurnal bihorean face parte dintr-un trust de presă care nu are activităţi economice conexe, altele decât mass-media, acest lucru asigurându-i din start independenţa politică şi economică. În plus, ziariştii noştri nu au voie să fie implicaţi în viaţa politică şi nici nu pot avea interese economice, activitatea de reclamă fiind desfăşurată în cadrul trustului nostru de un departament specializat, complet separat de redacţie. Toate acestea permit ziariştilor noştri să-şi desfăşoare activitatea în deplină concordanţă cu principiile deontologice obligatorii pentru presa de tip occidental.

Ce vă oferim

Abonamentul la Jurnal bihorean vă asigură zilnic un cotidian modern, realizat la standarde occidentale. Într-o lume în care informaţia a devenit vitală, ziarul nostru vă oferă o imagine completă a evenimentelor din judeţul Bihor, precum şi cele mai importante ştiri din România şi din întreaga lume.
Obiectivitate. Ştirile noastre sunt cele mai obiective din presa locală, comentariile fiind rezervate exclusiv rubricilor specializate de opinie şi semnalate ca atare. O mare diversitate a domeniilor abordate – social, politic, cultural, economic, sportiv, divertisment – asigură cititorului o imagine completă a comunităţii în care trăieşte, oferindu-i informaţii utile şi interesante.
Interviuri exclusive. Jurnal bihorean este singurul cotidian din Bihor care publică cu regularitate interviuri cu cele mai importante personalităţi politice din România, cititorii noştri fiind astfel informaţi în permanenţă în privinţa opiniilor şi intenţiilor acestora.
Ştiri din Oradea şi judeţul Bihor. Ziarul nostru se preocupă îndeaproape de viaţa locuitorilor din Oradea, precum şi de cea a comunităţilor mai mici, publicând ştiri din toate localităţile judeţului.
Informaţii utile. O rubrică specială, sub genericul „Unde mergem”, informează cititorii noştri asupra celor mai importante programe culturale sau de divertisment din Bihor. De asemenea, o rubrică meteo care prezintă vremea pe larg, horoscop, programe sportive şi multe altele completează paleta informaţiilor utile pentru cititor.

Ce vă oferim în plus

Concursuri şi premii. Periodic, Jurnal bihorean oferă cititorilor săi posibilitatea de a câştiga numeroase premii în cadrul jocurilor şi concursurilor sale. De asemenea, participând la promoţiile noastre aveţi şansa de a câştiga numeroase alte premii, constând în aparatură electrocasnică – televizoare, sisteme home cinema, aparate foto sau telefoane mobile.
Mai mult pe portal. Portalul Bihor Online, cu care Jurnal bihorean se află într-un strâns parteneriat, vă oferă posibilitatea de a obţine mai multe informaţii despre subiectele care v-au trezit interesul în paginile ziarului. Documentele oficiale pe baza cărora au fost realizate unele articole pot fi găsite, în original, la adresa www.bihon.ro, sub formă de Download, cititorii noştri putând găsi astfel informaţii suplimentare, care altfel nu ar fi fost posibil să fie publicate, din pricina spaţiului limitat al paginilor ziarului.
Filme de la ziar. Cei interesaţi de anumite evenimente pot găsi pe portalul Bihor Online numeroase fotografii realizate de reporterii noştri. În plus, la cele mai importante evenimente, reporterii noştri realizează filme care pot fi vizionate pe portal, ziarul putând oferi în acest fel posibilitatea urmăririi desfăşurării unor evenimente exact ca la ştirile televizate.

Abonamentul, avantajos


Preţ mai mic. Avantajele abonării la Jurnal bihorean sunt multiple. Cel mai important este, desigur, preţul, mult mai redus faţă de cel de la chioşc. Economia realizată prin abonare poate fi considerabilă, în special în cazul abonării pe termen lung – 3, 6 sau 12 luni.
La prima oră. Datorită unui sistem de difuzare propriu, abonaţii noştri primesc ziarul acasă la prima oră a dimineţii, având posibilitatea să citească ziarul preferat înainte de a pleca la serviciu.
Supliment TV gratuit. Abonamentul mai oferă un avantaj: Jurnal TV, suplimentul de vineri al Jurnalului bihorean, este primit gratuit de către cei care se abonează (la chioşc, ziarul de vineri este disponibil la un preţ mai ridicat decât în celelalte zile ale săptămânii). În 16 pagini color, aveţi toate programele TV care vă interesează, cu prezentarea celor mai interesante emisiuni ale săptămânii, fotografii ale actorilor preferaţi şi multe alte informaţii utile privind programele prezentate.

Alexandru Seres

Taguri: