Zilele Carierei la Universitatea din Oradea

De Crina Dobocan
1Comentariu
Zilele Carierei la Universitatea din Oradea
© Foto: Afișul evenimentului
Proiectul este menit să aducă față în față angajatori și studenți din mai multe domenii.

Cei mai importanți angajatori din regiune vor sta de vorbă cu studenții orădeni la Zilele Carierei. Cel mai important târg de carieră, organizat de Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera din cadrul Universității din Oradea (UO), va avea loc în perioada 21-23 mai 2019.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Universității din Oradea și în campusul UO. Organizatorii le pregătesc studenților mai multe surprize. Astfel, în zilele de 21 și 23 mai, vor fi organizate ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală, networking, prezentări de firme, discuții pe teme de carieră.

Tinerii care studiază în cadrul uneia dintre cele 15 facultăți din cadrul Universităţii vor avea şansa de a discuta, atât cu reprezentanţi ai companiilor de top, cât și cu specialiști din diverse domenii, pentru a înţelege ce se aşteaptă de la ei în calitate de viitori angajaţi.

Târguri

De asemenea, în data de 22 mai vor fi organizate două târguri: unul de joburi pentru studenți și absolvenți, și un altul al ONG-urilor și al asociațiilor studențești.

„Evenimentul se adresează în egală măsură studenților de la toate ciclurile de studii – licență, master și doctorat – și absolvenților care sunt în căutarea unor oportunități de carieră, dar și companiilor interesate de recrutarea acestora”, a arătat Roland Olah, membru în comisia de organizare a evenimentului.

Studenții care doresc să se angajeze își vor putea depune CV-ul pentru una dintre ofertele de carieră care vor fi prezentate de angajatori: job-uri, training-uri ori stagii de practică.

Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera a avut, de-a lungul anilor, un rol foarte important în ceea ce privește sprijinul acordat studenților și tinerilor absolvenți în planificarea traseului de carieră. Cei prezenți la eveniment vor fi consiliați despre orientarea profesională, planificarea carierei și redactarea unui CV de succes, de către consilieri profesioniști din cadrul Centrului. Firmele care doresc să participe la eveniment pot solicita detalii la e-mail: csc@uoradea.ro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor