„Zilele tinereţii” în Parcul Bălcescu

Acest sfârsit de saptamâna din „Toamna oradeana” este rezervat aproape exclusiv tineretului. Pe durata a doua zile, sâmbata si duminica, programul „Zilelor tineretii” este suficient de variat încât sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi.

Actiunile vor debuta cu o ora de pomicultura: punctând „Anul copacului” 2005/2006, tinerii sunt invitati sa planteze arbori de la ora 15:00 pâna la 16:00.
Imediat dupa aceasta, elevii Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” si ai Grupului Scolar „Andrei Saguna” invita publicul la înfrumusetare, în cadrul concursului de coafura „Fii frumos cât ai clipi!”. Odata pusi la punct, participantii pot asista la spectacolul karaoke al celor de la Liceul de Arta, Liceul Teoretic „Aurel Lazar”, Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Scoala Dacia si Scoala de Arte „Francisc Hubic”, seara urmând a se încheia cu o discoteca. Caricaturi si mâncaruri


„Zilele tineretii” continua si duminica în aceeasi locatie, între orele 14:00 si 15:00, cu un concurs de caricaturi reprezentând persoanele publice, intitulat „În alb si negru”. Concurentii sunt elevi de la Liceul de Arta, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Scoala Dacia, Scoala Generala nr. 11, Scoala Speciala nr. 2, Scoala de Arte „Francisc Hubic”.


Cei de la Colegiul „Partenie Cosma”, de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, de la Grupul Scolar „Andrei Saguna” si de la Scoala de Arte si Meserii „Ioan Bocociu” ar trebui sa fie protagonistii ultimului punct din program, si anume concursul „Sa gatim si sa mâncam sanatos”, informeaza Serviciul de Comunicare si Mass-Media din Primarie.

Cristina Ghilea