„Zilele Tinereţii” în Parcul Bălcescu

Viitorul sfârsit de saptamâna din Toamna Oradeana este rezervat aproape exclusiv tineretului. Pe durata a doua zile, sâmbata si duminica, programul „Zilelor Tineretii” este destul de variat încât sa satisfaca si pe unii mai pretentiosi.

Actiunile vor debuta cu o ora de pomicultura: punctând „Anul copacului” 2005/2006, tinerii sunt invitati sa planteze arbori de la la ora 15.00 pâna la 16.00. Imdiat dupa asta, elevii Colegiului Tehnic Mihai Viteazul si ai Grupului Scolar Andrei Saguna invita publicul la înfrumusetare, în cadrul concursului de coafura „Fii frumos cât ai clipi!”.

Odata pusi la punct, participantii pot asista la spectacolul karaoke al celor de la Liceul de Arta, Liceul Teoretic Aurel Lazar, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, Scoala Dacia, Scoala de Arte Francisc Hubic, seara urmând a se încheia cu o discoteca.

„Zilele tineretii” continua în duminica în aceeasi locatie, între orele 14.00 si 15.00, cu un concurs de caricaturi reprezentând persoanele publice, intitulat „În alb si negru”. Concurentii sunt elevi de la Liceul de Arta, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, Scoala Dacia, Scoala Generala nr. 11, Scoala Speciala nr. 2, Scoala de Arte Francisc Hubic.

Cei de la Colegiul Partenie Cosma, de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, de la Grupul Scolar Andrei Saguna si de la Scoala de Arte si Meserii Ioan Bocociu ar trebui sa fie protagonistii ultimului punct din program, si anume concursul „Sa gatim si sa mâncam sanatos”, informeaza Serviciul de Comunicare si Mass Media din Primarie.

Cristina Ghilea