Zimbrii îşi schimbă stăpânii

Zimbrii îşi schimbă stăpânii
Consilierul judeţean Marius Constantinescu a atras ieri, în cadul şedinţei CJ Hunedoara, atenţia asupra situaţiei grave în care se găseşte Rezervaţia de Zimbri de la Haţeg. El a precizat că mai mulţi vizitatori ai rezervaţiei au semnalat condiţiile improprii şi starea deplorabilă în care sunt adăpostite animalele.

„Rezervaţia de la Haţeg este unul dintre simbolurile judeţului şi din păcate, la ora actuală, nu se găseşte într-o situaţie prea bună. Adăposturile nu sunt îngrijite, nu prea există bani pentru hrana animalelor etc. Trebuie luate unele măsuri, să ne mai interesăm şi de aceste simboluri ale judeţului, pentru că, altfel, iar vom ajunge ca exemplu negativ în toată presa din ţară şi din străinătate. Solicit să se facă toate diligenţele necesare pe lângă Direcţia Silvică pentru rezolvarea situaţiei, iar dacă aceasta nu poate face nimic, să se cedeze rezervaţia Consiliului Local Haţeg, care se pare că este interesat să o preia”, a spus Constantinescu.

La rândul său, primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, a confirmat faptul că autorităţile locale sunt dispuse să preia în administrare Rezervaţia de Zimbri. „Suntem interesaţi de acest lucru şi consider că putem să ne asumăm o asemenea responsabilitate”, a precizat Timiş.

Daniel I. Iancu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !