Ziua Crucii Roşii

1Comentariu
Ziua Crucii Roşii
ORADEA – În fiecare an, pe 4 iulie se sărbătoreşte Ziua Crucii Roşii Române, ocazie cu care conducerea filialei bihorene a Crucii Roşii a susţinut ieri o conferinţă de presă, la sediul filialei.

Cu acest prilej, Alexandru Pantea, directorul filialei bihorene, a reliefat importanţa pe care Crucea Roşie o are în viaţa comunităţii, de la înfiinţare până în prezent. „În Bihor, în acest moment sunt 32 de subfiliale cu peste 1.500 de membri şi 120 de voluntari activi.

Printre acţiunile filialei din acest an se evidenţiază campania din luna mai, în care voluntari ai Crucii Roşii au măsurat tensiunea arterială şi glicemia tuturor celor care au venit la cortul amplasat în centrul oraşului”, a afirmat Alexandru Pantea.

Tot în ultimele luni s-au desfăşurat fazele zonale, cât şi cea judeţeană a concursului „Sanitarii pricepuţi”, echipajul de la Şcoala „Nicolae Popoviciu” din Beiuş urmând să pariticipe la faza naţională de la sfârşitul acestei săptămâni, de la Slănic Moldova.

La aceste activităţi se adaugă alte câteva competiţii, dar şi acţiuni caritabile, în cadrul cărora s-au distribuit ajutoare materiale nevoiaşilor din întregul judeţ.

Borz Viorica1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor