Ziua educaţiei la Pedagogic

Ziua educaţiei la Pedagogic
Ziua mondiala a educatiei a fost celebrata la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” prin diferite activitati care au avut ca obiectiv implicarea unui numar cât mai mare de elevi.

Perioada aleasa pentru desfasurarea acestor evenimente e între 5 si 7 octombrie, celebrarea Zilei educatiei desfasurându-se sub egida citatului din Geo Bogza „Ca sa fii om întreg atâtea sunt necesare…”.

Activitati diverse


Totul a debutat cu o expozitie de carte, amenajata în holul scolii, cu tematica pedagogica, educativa si psihologica. Consiliul elevilor a redactat cu aceasta ocazie un mesaj prin care a urat multe succese si în continuare elevilor si cadrelor didactice. Totodata, fiecare clasa în parte a organizat activitati cât mai diverse în cadrul orelor de dirigentie, pentru a marca într-un fel sau altul aceasta zi atât de importanta. O actiune deosebita a fost masa rotunda având ca tema de discutie „Educatia viitorului” si întocmirea unor chestionare legate de idealurile, dorintele, sperantele viitoarelor învatatoare, aplicate elevelor din clasele terminale ale liceului.

Denise Strete