Ziua femeii la Liceul Tehnologic ,,Ioan Bococi” Oradea

Ziua femeii la Liceul Tehnologic ,,Ioan Bococi” Oradea

Pentru că femeia ocupă un loc aparte și în sufletele cadrelor didactice, dar și a elevilor de la Liceul Tehnologic ,,Ioan Bococi” din Oradea, femeia a fost sărbătorită prin cântec, poezie și cuvinte alese pornite din suflete nevinovate de copii.

Programul artistic a fost deschis de d-na director Varga Ileana printr-un discurs în care s-a subliniat succint cât de important este rolul femeii dar și a mamei în societate și în educație. A urmat programul de cântece și poezie sub titlul ,,Mama-i iubirea pe pământ” prezentat de corul școlii coordonat de d-nele profesoare Mateuț Monica, Șumălan Mihaela, Bărcăuan Cristina, Movilă Cornelia, Lup Mirela.

Tot pentru a cinsti această ființă aleasă ,, mama”, zile de-a rândul elevii din calsele gimnaziale au creat în cadrul cercului de pictură al școlii ,,Lumină și culoare” mărțișoare, felicitări, flori de primăvară și diferite obiecte pe care să le dăruiască mamelor, toate creațiile lor fiind adunate într-o expoziție ce-a stat de strajă în timpul spectacolului, intitulată sugestiv „Flori alese pentru mama mea”. Pentru realizarea acestei expoziții elevii au fost coordonați de d-nele profesoare Movilă Cornelia, Sabău Alexandra, Zmole Corina, Geanina Gorcea, Bronț Viorica, Cătană Floricuța

Psihologul şcolii, domnul Lăzău Florin a interpretat două pricesne prin care a elogiat această fiinţă pură, sfântă şi plină de iubire „Mama”.

Surpriza spectacolului a fost elevul Farkaș Atilla Carol din clasa a-IX-a I, care a interpretat câteva melodii de suflet la acordeon și care alături de directorul adjunct al școlii Șumălan Mihaela a încheiat spectacolul tot prin cântecul care spune ,,Jos pălăria pentru femei ” și tradiționalul ,,La mulți ani”.

Director adj. Șumălan Mihaela0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !