Ziua Mondială a Apei la CAO

1Comentariu
Ziua Mondială a Apei la CAO
Ziua Mondială a Apei se sărbătoreşte anual în data de 22 martie.

Tema stabilită pentru acest an de către United Nations Water este “Natura pentru Apă” cu scopul de a informa opinina publică despre modul în care putem folosi natura pentru a depăşi inconvenientele legate de gestionarea resurselor de apă ale secolului XXI. Ecosistemele deteriorate afectează cantitatea şi calitatea apei disponibile pentru consumul uman. Astăzi, 2,1 miliarde de oameni locuiesc fără apă potabilă furnizată în condiţii de siguranţă, fapt care afectează sănătatea, educaţia şi mijloacele de trai.

În acest an, Compania de Apă Oradea în parteneneriat cu Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul” care a aplicat la Programul Internaţional Şcoli Ambasador ale Parlamentului European au celebrat împreună Ziua Mondială a Apei la Staţia de Epurare Oradea.

Un grup de 40 de elevi de clasele a X-a şi a XI-a conduşi de doamnele profesoare Tiutin Rodica, Filip Marinela si Maghiar Ramona au luat parte la prezentarea făcută de ing. Robert Judea Şeful Staţiei de Epurare Oradera şi au vizitat principalele obiective tehnologice însoţiţi de către inginerul de proces Sorin Mihele.

Toţi participanţii au fost impresionaţi de acest obiectiv impunator care este Staţia de Epurare Oradea, a cărei bună funcţionare asigură protecţia mediului înconjurător şi puritatea Crişului Repede, un râu transfrontalier.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor