Ziua naţională la Şcoala Specială nr. 3

Ziua nationala a României a fost celebrata miercuri la Scoala Speciala nr. 3 printr-un scurt program artistic, realizat de elevii claselor gimnaziale. Pava Popescu Nicoleta, profesoara care i-a îndrumat pe copii în activitatile dedicate Zilei nationale, a precizat ca a încercat sa-i implice pe toti elevii în aceasta mica serbare, indiferent de cerintele educative speciale ale acestora.

Ea a mai subliniat ca toti elevii stiu semnificatia zilei de 1 Decembrie, chiar daca numai în linii generale. Astfel, programul artistic i-a implicat si pe copiii hipoacuzici, dar si pe un elev cu sindromul Down. Unirea în scena


Evenimentul artistic a abordat dintr-un alt punct de vedere Ziua nationala, nefiind prezentate cântece sau poezii specifice, ci o trecere în revista a evenimentelor istorice importante, o scurta punere în scena a declaratiei de Unire, totul încheindu-se cu o hora. Elevii au fost entuziasmati de implicarea lor în realizarea serbarii si de prezenta oaspetilor, printre care si inspectoarea Doina Gyori.


Totul s-a încheiat cu prezentarea unei expozitii cu obiecte specifice sarbatorii Craciunului, realizata de elevii scolii.

Denise Strete