Ziua Oradiei a fost sărbătorită şi de copii

Ziua Oradiei a fost sărbătorită şi de copii
Cei mai mici dintre oradeni au sarbatorit Ziua orasului asa cum stiu ei cel mai bine, adica prin multa muzica si dans. Miercuri, la orele amiezii, Parcul „Nicolae Balcescu” rasuna de glasurile pline de veselie ale copiilor, care asteptau nerabdatori sa înceapa spectacolul.

Scena a fost luata în primire de micile vedete ale formatiei „Meda Music” de la Casa de Cultura a Sindicatelor. Vedetele grupului, consacrate deja pe plan local, au încalzit atmosfera, provocându-i la dans pe colegii lor spectatori. Nici grupul „Vivere” nu a fost mai prejos, reusind sa obtina ropote de aplauze.

O portie de râs

Trupa „Ritmic” de la Fundatia de Tineret Bihor a dansat pentru toti copiii, iar trupa „Iosif Vulcan” a Teatrului de Stat Oradea a stârnit hohote de râs cu binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga „Soacra cu trei nurori”.

Din spectacol nu au lipsit nici ritmurile folclorice, puse de aceasta data în scena de formatia Palatului Elevilor si Copiilor din Oradea „Florile Bihorului”, precum si de Ansamblul Folcloric al copiilor „Bihorul”.

Asemeni anilor anteriori, si de aceasta data Primaria Municipiului Oradea si Casa de Cultura a Sindicatelor au fost organizatorii show-ului dedicat în totalitate celor mici.

Ioana Iuhas