Ziua pompierilor serbată cu fast

2Comentarii
ORADEA - Pompierii şi-au serbat ziua. Manifestările au debutat cu depuneri de coroane la grupul statuar al pompierilor din faţă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”.

A urmat o şedinţă festivă în cadrul căreia şapte pompieri au fost înălţaţi în grad. De ziua lor, altături de pompieri au ţinut să fie prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi cei ai Poliţiei, Poliţiei de Frontieră, armată şi alte instituţii. Invitaţi speciali au fost reprezentanţii Directoratului pentru Apărare împotriva Dezastrelor din Berettyoujfalu Ungaria.

Special pentru autorităţi pompierii au prezentat tehnica de intervenţie şi echipamentele din dotare.

Prezentare

Invitaţilor l-a fost prezentată pe lângă tehnica de intervenţie şi câteva exerciţii demonstrative. Astfel, pompierii au prezentat o acţiune de salvare de la înalţime dar şi simularea stingerii unui incendiu. La sediile subunităţilor au avut loc până după prânz tot felul de activităţi sportive.

În fiecare an pe data de 13 septembrie pompierii din întreaga ţară aniversează Ziua Pompierilor. „Cu această ocazie ne reamintim cu mândrie şi respect de măreţia ostaşilor pompieri care în urmă cu 160 de ani au luptat până la sacrificiul suprem pentru idealurile revolulţiei de la 1848”, a puncat locotenent Camelia Roşca ofiţer de presă al ISU Crişana.

Orădenii şi nu numai, sunt invitaţi azi începând cu ora 9 să vină în Piaţa Independenţei din Oradea, un pompierii au pregătit exerciţii şi demonstraţii spectaculoase.
Simona Albinaru2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor