ZMO are acum Atlasul său…

Atlasul ZMO a văzut lumina tiparului
Atlasul ZMO a văzut lumina tiparului
Marţi s-a lansat la Oradea primul Atlas al Zonei Metropolitane şi o hartă interactivă online.

Marţi, la Primărie a fost lansat Atlasul Zonei MetropolitaneOradea, primul ghid business de acest gen din ţară. Atlasul a fost creat de Stiefel Eurocart România, în colaborare cu Asociaţia Zona Metropolitană Oradea şi Camera de Comerţ şi Industrie Bihor. După o muncă de doi ani realizată de cartografi profesionişti din cadrul companiei, a fost editată prima ediţie a atlasului în 8.000 de exemplare. Atlasul prezintă comunele ZMO, fiecare pe câte o pagină – Biharea, Borş, Cetariu, Girişu de Criş, Nojorid, Oşorhei, Paleu, Sânmartin, Sântandrei şi Toboliu -  o hartă din judetul Bihor pe o scară 1:410.000 şi codurile poştale din judetul Bihor. Ghidul oferă şi date statistice. Conţine două hărţi ale ZMO şi una a Oradiei, un index stradal, atracţii turistice şi pagini de promovare. Harta Oradea interactivă poate fi accesată pe portalul www.HartaOradea.ro.

29 de lei

În urmă cu cinci ani am lansat la Oradea o hartă a României. Astăzi ne aflăm pentru a treia oară în Oradea, cu un proiect mult mai mare, de utilitate publică, care a însemnat o muncă mult mai intensă depusă de echipa de cartografi”, a precizat Silviu Huplea, director al Stiefel Eurocart România.

Editarea atlasului a costat 170.000 de lei, dintre care 60% a fost acoperită de sponsorizări şi reclamă, iar 40% a fost asigurat de compania Stiefel. Ghidul este distribuit gratuit firmelor şi instituţiilor partenere. Câte un exemplar va fi oferit şi celorlalte firme din judetul Bihor, iar cei care doresc îl pot cumpăra la preţul de 29 de lei, prin comandă telefonică, la 0259 – 426.012 sau la adresa de e-mail: office@stiefel.ro. Compania are în plan să editeze un nou atlas al ZMO, în 2010.

Malina Pop0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !