Zollner Electronic, Bene Internaţional, Echipot şi Eberspächer participă la Oradea Job Expo

De Dan Birta
1Comentariu
Zollner Electronic, Bene Internaţional, Echipot şi Eberspächer participă la Oradea Job Expo
Zollner Electronic, Bene Internaţional, Echipot şi Eberspächer participă la Oradea Job Expo
Ediţia de toamnă a târgului de locuri de muncă Oradea Job Expo va avea loc vineri, 4 octombrie 2019, sub cupola Era Park.

Oradea Job Expo deschide seria de toamnă a târgurilor de locuri de muncă. Manifestarea, organizată de Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo, şi al site-urilor Bihon.ro şi Erdon.ro, în partener intituţional cu AJOFM Bihor, va avea loc vineri, 4 octombrie, între orele 9:00 – 18.00, la Era Park.

La ediţia de primăvară, care a avut loc în aceeaşi locaţie – Era Park – în data de 22 martie, au participat 30 de firme, care au oferit peste 1.400 de locuri de muncă. La final, companiile prezente au adunat 981 de CV-uri. Majoritatea participanţilor au fost mulţumiţi şi ne-au sugerat să mai facem o ediţie a târgului în a doua parte a anului. Drept urmare, ne aflăm în faţa ediţiei de toamnă a Oradea Job Expo.

Zollner Electronic

Compania Zollner Electronic Satu Mare va fi prezentă la Oradea Job Expo. Compania se ocupă cu sisteme mecatronice complexe de la dezvoltare până la after sales service. Ca partenerul întreprinderilor din topul mondial, precum și al întreprinderilor mici și mijlocii, compania Zollner oferă soluții de sistem pentru diverse branșe industriale, de-a lungul întregului ciclu de viață al produsului.

Datorită dezvoltării organice continue, ca furnizor de servicii mecatronice, grupul de întreprinderi Zollner se poziționează în topul primilor 15 furnizori de servicii EMS pe plan mondial. Firma derulează afaceri pe patru continente, în 20 locații din Germania, Ungaria, România, China, Tunisia, SUA, Elveția, Costa Rica și Hong Kong.

Zollner Electronic caută personal cu studii superioare FOTO: PRESASM ©

„Grupul de întreprinderi Zollner pune pe primul loc calitatea și superioritatea tehnologică. De peste cinci decenii, Zollner oferă: competență, rapiditate, expertiză tehnică, înaltă flexibilitate, siguranță absolută și soluții inovative. Compania SC ZES Zollner Electronic SRL face parte din grupul de întreprinderi Zollner fiind prezentă în România începând cu anul 2000. În prezent dispunem de cinci hale de producție în cele două locații: Satu Mare și Păulești, cu un număr de peste 2.300 de angajați. Convingerea noastră a fost întotdeauna și este și în prezent: angajații sunt capitalul nostru cel mai valoros”, transmit reprezentanţii Zollner.

Zollner Electronic angajează: un manufacturing engineer, un quality engineer, un test engineer, un process engineer şi un software developer, toţi cu studii superioare.

Bene Internaţional

Societatea Bene Internaţional SRL a început activitatea în anul 2001, luna ianuarie, cu doi angajaţi, activitatea constând numai din vânzarea sistemelor şi monitoarelor second-hand. În 2011 numărul angajaţilor a crescut la 44 de persoane, la nivel de ţară ajungând pe locul I în Top Profit România 2011 conform codului CAEN.

Tot în anul 2011, Bene Internaţional a devenit asociat cu 63% în capitalul social al societăţii Bencomp SRL, care în anul respectiv a deschis o fabrică de producţie materiale de construcţii: WPC în Buzău. În 2013, numărul angajaţilor a ajuns la 51. S-a început implementarea pentru două proiecte din Fonduri Europene, iar în Topul Judeţean al Firmelor a obţinut locul I, conform activităţii curente.

Bene Internaţional participă la Oradea Job Expo

În prezent, în afara punctului de lucru din Tileagd, firma a deschis încă un punct de colectare în Oradea, Episcopia Bihor, pentru ambalaje de sticlă, carton, folie etc. Împreună cu Primăria Oradea, organizează lunar colectarea D.E.E.E-urilor, iar în cursul săptămânii, la comanda clienţilor, se deplasează la domiciliu şi ridicăm D.E.E.E-urile şi ambalajele, atât de la populaţie cât şi de la societăţi şi instituţii. Bene Internaţional deţine cinci camioane cu remorci, patru camionete şi două microbuze de 3,5 tone.

Pentru mai buna desfăşurare a activităţii de colectare D.E.E.E., Bene Internaţional doreşte să angajeze personal calificat şi necalificat pentru următoarele posturi: doi şoferi cu permis de categoria C+E, cu atestat de transport marfă (avantaj curs ADR, dar se poate obţine şi după angajare), doi şoferi cu permis categoria B, un responsabil mediu pentru punctul de lucru Tileagd, un responsabil mediu pentru Oradea – sediu, 30 de manipulanţi marfă pentru punctul de lucru Tileagd, 20 de manipulanţi marfă pentru punctul de lucru Oradea.

Echipot

Companie cu profil de protecţie împotriva trăznetului şi comercializarea instrumentelor de măsură meteorologice, Echipot participă la „Oradea Job Expo 2019” cu o ofertă de angajare pentru inginer electrician care să cunoască limbile română şi maghiară, precum şi engleză – nivel mediu. Constituie avantaj cunoaşterea limbii franceze şi abilităţi de utilizare a PC. Se acceptă şi studenţi în ultimul an de studiu, compania oferind condiţii pentru însuşirea cunoştinţelor de specialitate.

Echipot a participat şi la ediţia de primăvară a Oradea Job Expo

„Echipot are ca scop să ofere partenerilor săi comerciali produse performante împreună cu toate serviciile aferente acestora. Munca plină de entuziasm, dedicarea şi continuitatea în căutări, au transformat curiozitatea permanentă în cunoaştere, iar echipa a fost înzestrată cu competenţele necesare pentru a selecta atent produsele Echipot şi pentru a vă oferi consultanţă, soluţii tehnice şi asistenţă în alegerea, instalarea şi utilizarea produsului care este cel mai potrivit nevoilor şi posibilităţilor dumneavoastră. Credem într-o activitate comercială sigură şi de durată. Am ales şi vom alege pentru comercializare produsele performante ale domeniilor reprezentate şi le oferim clienţilor noştri la preţuri care să reflecte corect performanţele. Avem convingerea că aplicarea criteriului «preţul cel mai mic» fără o analiză reală a performanţelor dăunează clientului şi poate avea ca rezultat pierderi economice”, transmit reprezentanţii Echipot.

Echipot importă şi comercializează: echipamente pentru instalaţii de protecţie împotriva trăsnetului şi supratensiunilor tranzitorii şi echipamente şi instrumente meteorologice.

Eberspächer

Grupul Eberspächer este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi furnizori de tehnologii de eşapare, încălzitoare pentru vehicule şi sisteme de climatizare pentru autobuze. Eberspächer participă la Oradea Job Expo cu o ofertă de 74 de locuri de muncă. Opt dintre acestea sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Eberspächer oferă 74 de locuri de muncă la Oradea Job Expo

Este vorba despre un production planner, un material planner, un demand planner, un HR business planner şi patru production quality engineer. Compania mai caută cinci team leader producţie (cu liceu), un mecanic utilaje şi cinci reglori (liceu sau şcoală profesională), cinci sudori (calificare de sudor) şi 50 de operatori producţie (opt clase).

30 de participanţi

La ediţia de toamnă a târgului Oradea Job Expo şi-au anunţat participarea 30 de angajatori, care oferă persoanelor care doresc să se angajeze peste 1.000 de locuri de muncă şi cursuri de formare profesională în domenii variate precum: HORECA, automotive, construcţii, tâmplărie şi mobilier, mecanic, transporturi, comerţ, componente electronice, etc.

Angajatorii care participă la Oradea Job Expo sunt următorii: SC Turism Felix, Faist Mekatronic, Marvicon, Cerved, FinProm, Hanning Mottors România, PGS Sofa, Class Furn, Leroy Merlin România, Plexus Service RO, Lava Knitting, Nidec, Eberspächer, H. Essers, Vernicolor, Golde Oradea, Turnătoria Iberica, Celestica, Sogefi, GMAB Consulting, Olimp Impex, Profi, Zollner Electronic, HBZ România, Bene Internaţional, Premagro, UAMT, Jumbo, Echipot şi Şcoala Postliceală Henri Coandă. Participanţii la târg vor avea şansa de a câştiga abonamente la Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo în cadrul unei tombole organizate de Inform Media.

De asemenea, participanții vor putea câștiga bilete la spectacolele de teatru organizate de Casa de Cultură a Sindicatelor și Teatrul Regina Maria. Accesul la Era Park se face cu autobuzele 19 şi 23, care circulă din 30 în 30 de minute.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor