bihon.ro Web analytics

La nivelul fiecărui unităţi administrativ-teritoriale va fi centralizată situaţia terenurilor pe care se dezvoltă această plantă şi va fi întocmit un centralizator.
Zeci de elevi au fost găsiți chiulind de la orele de curs, în urma unui control al polițiștilor care a avut loc, miercuri dimineața, în localurile din zonele unităților de învățământ din Timișoara. Scopul acțiunii este combaterea și prevenirea absenteismului școlar.
Începe dezinsecţia în localitatea Moşniţa Nouă din apropierea Timişoarei. Un avion utilitar va survola comuna, de vineri până luni, şi va împrăştia substanţe pentru combaterea ţânţarilor. Operaţiunea va avea loc seara, iar localnicilor li se recomandă să nu stea afară pe perioada cât vor avea loc aceste lucrări aeriene de dezinsecţie.

La solicitarea pemierului Emil Boc, la nivel de judeţe s-au consituit comitete care vor coordona lupta împotriva comerţului şi consumului de aşa-zise „etnobotanice”.

ORADEA - Reprezentanţi ai mai multor instituţii locale şi centrale se vor reuni la un instructaj de combatere a corupţiei şi substituirii de persoane. Primăria Oradea va găzdui vineri, de la ora 10:00, în sala „Traian Moşoiu” un instructaj cu tema „Prevenirea şi combaterea corupţiei şi substituirii de persoane”, organizat de Direcţia de Evidenţă a Persoanelor (DEP) Bihor.

România

Ordonanța militară nr. 4: Cei care nu respectă izolarea vor fi plasați în carantină, pe care o vor plăti
Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, au susținut o declarație de presă duminică.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se dezinfectează scările de bloc și aleile pe Cazaban
Liniștea mai multor blocuri de pe strada Alexandru Cazaban a fost spartă în jurul amiezii de dumincă, 29 martie, de un bâzâit puternic. 6

România

Alexandru Rafila: „Sunt vreo 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent"
Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune că sunt 650 de persoane care mor zilnic în România în mod curent. „Rămâne să vedem câte sunt cazurile de Covid-19”, a afirmat Rafila. 4

România

Povești din carantină: „Se apelează la conștiința civică a fiecăruia”
Cum trăiesc oamenii din lumea largă trista experienţă a pandemiei de coronavirus, care sunt reacţiile locuitorilor din alte ţări, cum merge viaţa mai departe acolo sau cum stă pe loc. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Guvernul ajută artiştii independenţi!
Guvernul a dat curs solicitării senatorului USR Vlad Alexandrescu privind protecția artiștilor independenți. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Corespondență din Roma: Al șaselea simț, simțul civic
Alina-Maria Balaj este asociat în Biroul de Comunicarea al Universității Pontificale Santa Croce și al Centrului de Cercetare Markets Culture and Ethics, Roma. Tânăra din Ştei este absolvent de Jurnalism și Relații Internaționale, Universitatea Oradea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Magia actorului păpuşar, cu Alexandru Pop
Teatrul Arcadia îşi prezintă în fiecare săptămână câte un actor din echipă.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Coronavirus în Bihor: 185 de persoane în carantină. 27 de amenzi în ultimele 24 de ore
În total, de la instituirea măsurii de carantină, forțele de ordine bihorene au acordat 282 de amenzi. 4

România

Planul pus la cale de un tată pentru a-și lua fata de la aeroport și a o duce în izolare
O tânără din Timișoara a terminat zilele trecute cursurile pe care le urmează la o facultate din Marea Britanie. Trebuia să se întoarcă acasă. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

OTL modifică programul de vânzare al biletelor și oferă alternative disponibile călătorilor
Începând de miercuri, 1 aprilie, OTL ia măsuri suplimentare în contextul pandemiei de coronavirus.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

100.000 de euro pentru fiecare fermier român
Deşi există cadrul legal la nivel european, autoritățile române nu au anunțat încă nimic oficial despre sprijinul majorat pentru fermieri. 1

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.