bihon.ro Web analytics

În perioada 10 martie - 8 aprilie 2016 se derulează sesiunea de depunere a Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL) aferente Măsurii 19 - Dezvoltarea locală LEADER din PNDR 2020.
Viticultorii pot obține finanțări nerambursabile pentru restructurarea şi reconversia podgoriilor, prin Programul Naţional de Sprijin al României în sectorul vitivinicol (PNS) 2014 – 2018, sau pentru înființarea sau înlocuirea de plantații pentru struguri de masă, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, submăsura 4.1 -Investiții în ferme.
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat pe site-ul oficial, www.afir.madr.ro, Baza de Date cu Prețuri de Referință pentru mașini, utilaje și echipamente specializate, care pot fi achiziționate de către beneficiarii privaţi prin măsurile de investiții aferente Programului Național de Dezvoltare Rurală.
Peste 9 miliarde de euro din Fondul European pentru Agricultura şi Dezvoltare Rurală (FEADR) vor fi alocate în perioada 2014-2020. 
powered by Surfing Waves

Bihon Decese

Florica Urs

Bihon Decese

Ileana

Bihon Decese

Ileana Dacin

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea - citiri contoare

BIHON CAO

ANUNŢ SC COMPANIA DE APĂ ORADEA

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă citiri de contoare în perioada 20-24 noiembrie

Bihon Decese

Todinca Florian

Bihon Decese

Todinca Florian

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorul Colindă, ediția a II-a. 37 de concerte de colinde - vezi programul concertelor
Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, a susținut marți, 28 noiembrie, alături de managerul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”, Ancuța Șchiop, și de inspectorul școlar general, Horea Abrudan, o conferință de presă cu privire la lansarea celei de-a doua ediții a proiectului „Bihorul Colindă”.

Anunturi intreruperi energie electrica

Întreruperi energie electrică - IEE perioada 04.12.2023 - 05.12.2023_PL Marghita + PL Salonta

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Eleva acuzată de tentativă de omor a fost arestată pentru 30 de zile
Un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a hotărât, marți după-amiaza, arestarea pentru 30 de zile a elevei de la Colegiul ”Traian Vuia” din Oradea, acuzată de tentativă de omor.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

S-a deschis Bebego - un nou magazin în Oradea cu rechizite școlare, biciclete, trotinete și multe alte articole pentru copii!
Cauți un nou ghiozdan pentru copilul tău? Sau poate o tricicletă de Moș Nicolae?

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Restricții în Oradea - se închide circulația pe mai multe străzi
În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Programul de bugetare participativă, etapa online, a ajuns la final. Care sunt cele cinci proiecte cele mai votate
Orădenii și-au votat proiectele preferate, depuse în cadrul programului de bugetare participativă din acest an. 3

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.