bihon.ro Web analytics

Proaspăt revenit din concediu, președintele Consiliului Județean, Pásztor Sándor, se întreabă dacă instituțiile pe care le păstorește vor primi, sau nu, banii cuveniți, de la Guvern.
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a semnat, luni acordul de finanţare pentru ajutorul de stat acordat firmei Sogefi, pentru investiţia din Parcul Industrial Oradea.
Comisia Europeană transmite, referitor la propunerea lui Eugen Teodorovici legată de limitarea forței de muncă în statele UE, că liberul acces este un drept fundamental, iar Comisia a militat tot timpul pentru crearea unei piețe interne mai echitabile.

România

Sondaj Avangarde: 52% cred că COVID-19 a fost creat în laborator/ Oamenii se tem de criza economică
Un sondaj Avangarde, realizat în perioada 28-29 martie, arată că 82% dintre cei intervievați sunt îngrijorați de direcția în care merge țara.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Acces restricționat la ședința Consiliului Județean. LIVE, pe Facebook
Plenul Consiliului Județean se întrunește miercuri în ședință extraordinară de îndată. Însă accesul va fi restricționat, fiind permis doar consilierilor județeni.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Clase digitale lansate de Ministerul Educației
Ministerul Educației și Cercetării alături de Narada lansează un modul de clase digitale.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cer declararea presei drept domeniu strategic
Mai multe publicații locale îi cer lui Ludovic Orban declararea presei drept domeniu de interes strategic. În acest sens i-au adresat primului ministru o scrisoare deschisă.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Dezinfecția blocurilor din Oradea, din 6 aprilie
Ca urmare a emiterii Ordonanței Militare 4, Primăria Oradea, prin firma SC Coral Impex Srl, deținătoarea contractului de achiziție publică pentru realizarea dezinsecției, deratizării și dezinfecției de pe raza municipiului Oradea, va asigura, începând cu data de 6 aprilie 2020, dezinfecția celor aproximativ 2.600 de scări de bloc din Oradea. 7

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Contexte educaționale pentru elevi
Monica Anisie a transmis o scrisoare cadrelor didactice prin care le cere să rămână conectați la educație.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Consemnaţi la locul de muncă
Pentru asigurarea permanenţei în alimentarea cu apă curentă şi energie termică, o parte din angajaţii operatorilor devin "personal esenţial" şi au regim special de muncă şi deplasare.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se face necesarul de personal pe 6 luni, la Ambulanță și DSP
Pentru situația de urgență actuală, se fac angajări la serviciile județene de ambulanță și direcțiile de sănătate publică.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Mişu-Jan Manolescu, din nou rector la Agora. Preia ştafeta de la bihoreanul inclus în top 100 informaticieni din ultimul secol
Fondatorul Universităţii Agora revine după opt ani în poziţia de rector. Preia ştafeta de la rectorul care a fost inclus printre cei 100 de informaticieni români de pretutindeni din ultimii 100 de ani, actualul rector prof.univ.dr. Ioan Dzițac. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Măsuri speciale la UPU Oradea: termoscanner cu infraroșu pentru COVID-19
Se încearcă dotarea continuă la UPU pentru limitarea răspândirii Covid 19 în spitale. Luni s-a montat o termocameră cu infraroșu.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Informații noi despre șomajul tehnic. Vezi cum se acordă
Orice angajator care își reduce sau întrerupe parțial sau total activitatea poate beneficia de șomaj tehnic. 5

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.