bihon.ro Web analytics

România

Frații Micula execută un fost chiriaș de pe litoral. Se vinde tot: de la mașini până la filtre de cafea și telecomenzi
Acțiunea are loc în contextul unui scandal care durează deja din 2019 și face deliciul presei locale din Constanța. Protagoniști sunt „milionarii Frutti Fresh” care l-au denunțat pe afaceristul hunedorean Daniel Bețiu că nu le-a plătit chiria pentru hotelul ocupat.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bombă de artilerie din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperită pe propriul teren, în Cihei
Muniția a fost descoperită în timp ce se executau lucrări la fundația unei case.

BIHON Sport local

Șteianca Irina Maria Bara a pierdut prima finală jucată în 2023

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă

BIHON CAO

Compania de Apă anunță citirea contoarelor de apă rece în perioada 27-31 martie

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Școli moderne în Oradea: finanțare de 15 milioane de euro pentru dotare
Consilierii locali au votat proiectul care va fi depus spre finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Simpozion „Iosif Vulcan la judecata urmașilor”
Evenimentul va avea loc miercuri, 29 martie, la sediul Muzeului Memorial „Iosif Vulcan”.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Interviu cu Gabriel Liiceanu în revista Familia
În numărul 2/ 2023 al revistei de cultură Familia, pe lângă interviul realizat de Dan-Liviu Boeriu se află şi o cronică a lui Marius Miheț despre romanul lui Mircea Cărtărescu, Theodoros.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Colocviile Muzeului Ţării Crişurilor cu dr. Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu va susţine alături de Simion Eduard conferința „Provocări la adresa echilibrului de securitate la nivel regional și global generate de războiul din Ucraina”.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Elevi de la Colegiul Național „Iosif Vulcan”, la Festivalul Național de Teatru
O echipă de elevi și profesori de la Colegiul Național „Iosif Vulcan” din Oradea s-a remarcat la Festivalul Național de Teatru în limba spaniolă. Acesta s-a desfășurat, recent, la București.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Albumul sopranei Zeani, dăruit Papei de Preasfințitul Episcop Virgil Bercea
Presfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, i-a dăruit Sfântului Părinte, Papa Francisc, albumul marei soprane Virginia Zeani, trecută la Domnul.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Grupul de firme Pehart Tec și-a digitalizat toate procesele prin intermediul sistemului ASiS ERP
Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piață, a implementat soluția ASiS ERP în cadrul grupului Pehart Tec, digitalizând astfel toate procesele companiei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

CITR asista cu succes constructorul Selina în ieșirea din insolvență și asigură continuitatea unui business de impact în zona de nord-vest a țării
București, 24 martie 2023 - CITR, liderul pieței de insolvență și restructurare, anunță finalizarea cu succes a procesului de reorganizare a constructorului Selina, companie cu impact major în mediul de afaceri din nord-vestul României de peste 30 de ani

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.