bihon.ro Web analytics

Aflat la a doua ediție, evenimentul „#ErasmusDays 2018” își propune să prezinte publicului larg din peste 200 de țări partenere și participante la program, valori, principii europene, dar și rezultate și beneficii ale proiectelor finanțate prin Programul Erasmus+ 2014 – 2020.
De Halloween, ca în fiecare an, la Liceul Teoretic Lucian Blaga, s-au organizat numeroase activități: de la cei mai mici, grădiniță, grupele pregătitoare, clasele primare, la ce mai mari, clasele gimnaziale și de liceu.
Liceeni din Bihor, Arad, Cluj, Timiş, Satu Mare şi Maramureş s-au întrecut sâmbătă şi duminică la faza regională a Cupei Coca-Cola desfăşurată la Arena Antonio Alexe.
Mai clar şi mai accentuat decât în anii precedenţi, elevii de liceu şi, de acum şi cei de gimnaziu din Oradea şi judeţ, spun, negru pe alb, că au nevoie de iubire, comunicare şi non-violenţă.
„Ajută și tu!”. Acesta e mesajul reiterat şi anul acesta cu ocazia Sărbătorilor Pascale, transmis de către Asociația Filantropia Oradea, în cadrul proiectului „De Paşti adoptă un suflet!”.
La acţiunea intitulată sugestiv „Cu toţii suntem spiriduşii Moşului” au participat elevii claselor a IX-a de la liceul „Lucian Blaga” şi copiii grupelor mijlocie - B şi mare de la CSEI „Cristal” cu scopul de a facilita incluziunea socio-emoţională a preşcolarilor.
Câţiva dintre elevii care au susţinut BAC-ul în Centrul de Examinare de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” au avut parte de neplăceri.
În săptămâna “Şcoala altfel” elevii claselor a IX-a şi a X-a de la Liceului Teoretic «Lucian Blaga» din Oradea au deschis un club de iniţiativă comunitară pentru tineri, coordonaţi de profesoara Ioana Şandor.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Primul bihorean decedat după ce a fost depistat cu coronavirus
În cursul zilei de marți s-a înregistrat primul deces al unui bihorean infectat cu coronavirus.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Apel de solidaritate lansat de AFB pentru dotarea spitalelor orădene
În contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie, iar în România a fost publicat decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre, capacitatea sistemului medical românesc de a face față și de a reacționa promt și efecient este esențială.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Decesul nr.80: femeie diagnosticată și internată la Oradea
Oradea a înregistrat, în această după amiază, primul deces cauzat de Coronavirus. 1

România

Sistemul bancar românesc este stabil
Potrvit unei declarații de presă făcute în urmă cu puțin timp de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, sistemul bancar românesc funcționează în parametri normali.

România

Sondaj Avangarde: 52% cred că COVID-19 a fost creat în laborator/ Oamenii se tem de criza economică
Un sondaj Avangarde, realizat în perioada 28-29 martie, arată că 82% dintre cei intervievați sunt îngrijorați de direcția în care merge țara.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Acces restricționat la ședința Consiliului Județean. LIVE, pe Facebook
Plenul Consiliului Județean se întrunește miercuri în ședință extraordinară de îndată. Însă accesul va fi restricționat, fiind permis doar consilierilor județeni.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Clase digitale lansate de Ministerul Educației
Ministerul Educației și Cercetării alături de Narada lansează un modul de clase digitale.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cer declararea presei drept domeniu strategic
Mai multe publicații locale îi cer lui Ludovic Orban declararea presei drept domeniu de interes strategic. În acest sens i-au adresat primului ministru o scrisoare deschisă.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Dezinfecția blocurilor din Oradea, din 6 aprilie
Ca urmare a emiterii Ordonanței Militare 4, Primăria Oradea, prin firma SC Coral Impex Srl, deținătoarea contractului de achiziție publică pentru realizarea dezinsecției, deratizării și dezinfecției de pe raza municipiului Oradea, va asigura, începând cu data de 6 aprilie 2020, dezinfecția celor aproximativ 2.600 de scări de bloc din Oradea. 10

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Contexte educaționale pentru elevi
Monica Anisie a transmis o scrisoare cadrelor didactice prin care le cere să rămână conectați la educație.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Consemnaţi la locul de muncă
Pentru asigurarea permanenţei în alimentarea cu apă curentă şi energie termică, o parte din angajaţii operatorilor devin "personal esenţial" şi au regim special de muncă şi deplasare.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.