bihon.ro Web analytics

Fiii satului Livada de Bihor lansează, tuturor celor interesaţi, invitaţia de a participa la simpozionul organizat în localitate, cu temele: „Drama românilor deportați din satul Livada și din Nordul Ardealului (1940-1944)” şi „Osemintele eroilor martiri de pe raza comunei Nojorid și a județului Bihor”.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

RA Residence, apartamente noi premium în Oradea, cu finalizare în 2022!
RA Residence va construi 29 de apartamente premium noi, de 1, 2, 3 camere în zona Cantemir-Universităţii (Str Rapsodiei nr 4), cu finalizare in 2022, fiind spaţioase şi având structură modernă şi spaţii comerciale la parter.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Peste 4.000 de cazuri active Covid-19 în Bihor. Aproape 800 de infectări confirmate în 24 de ore

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Expoziţii de artă fotografică, de Ziua Culturii Maghiare
Artistul fotograf orădean Ștefan Tóth István vernisează expoziţii în județul Hajdú – Bihar.

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Citiri contoare Compania de Apă

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Guvernul a reaprobat indicatorii tehnico - economici pentru centura Aleșd
Șoseaua de centură va fi formată din două tronsoane, respectiv o variantă de traseu în partea de sud ca alternativă la DN 1 și o variantă în partea de nord a orașului ca alternativă la DN 1H.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cod galben de viscol și vânt la munte
Administrația Națională de Meteorologie a emis joi avertizări Cod galben de viscol și intensificări ale vântului la munte, în 25 de județe. Alertele meteo sunt valabile pentru următoarele zile.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Tânăr beiușean prins drogat la volan
Polițiștii bihoreni au prins joi, 20 ianuarie, la ora 00:40, un tânăr de 24 de ani care conducea sub influența drogurilor.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Stadiul lucrărilor la pasajul subteran de la Piața Cetate: 25%, s-au forat cei 86 de piloți
Primăria a anunțat finalizarea procesului de forare a celor 86 de piloți aferenți pasajului rutier din Piața Cetate. Constructorul lucrează acum la zidul de sprijin pentru susținerea trotuarului din dreptul blocului Cicero. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Numărul firmelor și angajaților din Bihor a crescut în 2021
ITM Bihor a efectuat în 2021 3.597 de controale, aplicând 5.022 de sancţiuni contravenţionale, din care 467 amenzi şi 4.555 de avertismente.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

ATENȚIE, nu daţi pâine și pufuleți lebedelor de pe Criş!
În ultimii ani, lebedele și a rațele sălbatice s-au acomodat foarte bine pe râul Crișul Repede, mai ales în zona centrală a municipiului Oradea. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Primarul Marcel Sas demolează stadionul și turnul de apă din Marghita
Primarul Marghitei, Marcel Sas Emil Adăscaliții, a vorbit despre noile șantiere din oraș: demolarea stadionului și demolarea turnului de apă. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Abandonat pe calea ferată, absolvent de Medicină la Oradea, medic la ATI la Timișoara
Aflat la Oradea, pe scena „11even experience” - eveniment organizat la Filarmonica de Stat Oradea de către Fundația Comunitară, Valentin Ionel Perduș, proaspăt absolvent al Facultății de Medicină din Oradea, mărturisea înainte de pandemie că învață pentru rezidențiat și că vrea să rămână acasă, la Ploiești. 3

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.