bihon.ro Web analytics

FRF a decis: din Liga 3 nu se retrogradează direct!

FRF a decis: din Liga 3 nu se retrogradează direct!

FOTO: Costel Șerban
Reactualizat la:

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a adus lămuriri în ceea ce privește retrogradarea din Liga 3 și promovarea în eșalonul trei, în condițiile în care fotbalul de Liga 4 nu a putut să fie reluat decât cu mici excepții.
Comitetul de Urgență a decis ca din Liga 3 să nu retrogradeze direct nicio echipă, deși inițial locurile 9 și 10, dar și cea mai slabă echipă de pe locul 8 să facă pasul înapoi în eșalonul patru. „Echipele clasate pe locurile 9 și 10 din cele 10 serii, precum și echipa de pe locul 8 cel mai slab clasată vor disputa jocuri de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga a 3-a cu echipele câștigătoare ale jocurilor de baraj între câștigătoarele Ligii a 4-a”, informează FRF.

Doar în Arad se joacă

Actualmente doar în județul Arad se află în derulare un ”turneu de desemnare a campioanei Ligii a IV-a” cu 9 echipe la start, care urma să se încheie în 26 mai. Prea târziu pentru noile termene avansate de FRF: „Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 8 mai 2021, ora 24:00, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului”.
O altă competiție s-a derulat în toamnă în Hunedoara și e pe punctul de a fi reluată, în timp ce în celelalte 40 de AJF-uri nu s-au disputat meciuri din cauza costurilor ridicate ale testelor PCR-RT.

Minim 7 meciuri

Forul fotbalistic național a decis ca pentru a putea participa la baraj, o echipă de Liga 4 trebuie să participe „la un sistem competițional de tip campionat cu un format de minim 4 echipe (care să înceapă şi să termine competiţia) şi un număr de minim 7 jocuri disputate de echipa calificată/desemnată din partea judeţului respectiv”.
În județul Bihor, competițiile fotbalistice arondate AJF Bihor s-au oprit în martie 2020. Până la stabilirea unui nou protocol medical care să ia în calcul testele rapide antigen, râmâne valabil cel din 18 august 2020 cu obligativitatea testelor PCR-RT.
Echipele bihorene care activează în Liga 3, Seria 10, ocupă după 14 etape următoarele locuri: CAO 1910 Oradea (locul 3), CSC Sânmartin (locul 5) și Luceafărul Oradea (locul 10).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că în vederea facturării consumurilor de apă rece pentru luna APRILIE 2021, citirea contoarelor de branşament se va face între orele 800 şi 1600 după următorul program:

  Bihon CSM Oradea

  Revanșă după eșecul din Cupă: Aproape 100 de puncte marcate de CSM Oradea în partida cu CSO Voluntari
  CSM CSU Oradea a dispus în premieră de CSO Voluntari, cu scorul de 96-78.

  BIHON Opinii

  SUBIECTIV | După 18 ani
  Aniversarea majoratului meu în presă, la Jurnal Bihorean și Bihor Online – www.bihon.ro – coincide cu o schimbare majoră în viața mea profesională. Aventura mea în presă se oprește, după 18 ani care m-au format și modelat cu adevărat, ca om și ca profesionist al condeiului. 3

  BIHON CAO

  Întreruperi de apă în Sânmartin și în cartierele Grigorescu și Tineretului din Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Amenzi de peste 30.000 lei, aplicate de echipele mixte bihorene, pentru nepurtarea măștii de protecție
  În ultimele 24 de ore, echipele mixte bihorene au acționat în sistem intergrat și au legitimat 4.055 de persoane și au verificat 101 firme, marketuri, restaurante, terase, unităţi de tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, piețe, târguri, parcuri și zone de agrement. 3

  România

  Ministrul Bode admite posibilitatea renunțării la mască pe plajă, chiar de la 1 mai
  Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a admis, într-o declarație televizată la Prima TV, că oamenii ar putea renunța la purtarea măștii pe plajă, înclusiv în minivacanța de 1 mai, posibilitatea urmând a fi discutată în CNSU. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un om de afaceri din Oradea, sub lupa DNA. Suspectul, reținut pentru o fraudă uriașă cu fonduri europene
  Asociatul unei firme este cercetat de către procurorii DNA Oradea după ce ar fi solicitat şi obţinut pe nedrept fonduri europene nerambursabile în sumă de peste 7 milioane de lei pentru achiziţia unui utilaj industrial, care însă nu a fost cumpărat niciodată.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.