bihon.ro Web analytics

„Luceferii" orădeni au fost învinși la Satu Mare

De Gavril Nuțiu
Reactualizat la:

„Luceferii" orădeni au fost învinși la Satu Mare

Reactualizat la:
Luceafărul Oradea a pierdut cu scorul de 3-0 (1-0) meciul de verificare susținut în deplasare cu CSM Satu Mare, colega de serie din sezonul trecut al Ligii a III-a.
Scris de Gavril Nuțiu - Luceafărul Oradea a pierdut cu scorul de 3-0 (1-0) meciul de verificare susținut în deplasare cu CSM Satu Mare, colega de serie din sezonul trecut al Ligii a III-a.

Golurile întâlnirii au fost marcate de Jakab 38, V. Pop 66 și Cadar 90. Un meci în care bihorenii au avut moment de joc, dar au păcătuit din cauza lipsei de experiență.

Au evoluat echipele:

CSM Satu Mare: Oșan – Băbuț, Simon, Baior, Nyilvan, Tincău, Jakab, Pașca, V. Pop. Au mai jucat: A. Cadar, Zsian, Moldovan, Bara, Nyeki, Cadar, Ionescu. Antrenori: Ritli Zoltan, Tiberiu Csik

Luceafărul: Ed. Nergheș – R. Ștef, D. Borma, Fl. Drăgan, D. Laza, D. Vitalis, R. Popovici, Bene, R. Toderici, Al. Jurcuț, G. Costea.

Au mai jucat: M. Mudura – Coțolan, Abagiu, T. Tamaș, Pădurean, Țîrț. Antrenori: Dorin Mudura, Călin Capotă, Ioan Pap Deac.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Certificate false COVID, atribuite lui Adolf Hitler şi Mickey Mouse, valabile în Elveţia
  Certificatele Covid false au circulat în Europa miercuri, timp de câteva ore. Două dintre ele sunt atribuite lui Adolf Hitler, iar un al treilea lui Mickey Mouse. Problema a fost semnalată şi de experţi pe Twitter.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
  Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
  Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
  „Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 2

  Angajari BIHON

  Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.