bihon.ro Web analytics

Infracțiunea de evaziune fiscală în forma ei de bază este pedepsită cu închisoarea de la 2 la 8 ani. Dacă s-a produs un prejudiciu mai mare de 100.000 de euro, în echivalentul monedei naționale, pedeapsa va fi închisoarea de la 7 la 13 ani.
Prin decizia nr. 581/2019 Curtea Constituțională a României a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că prevederile art. 213 alin. (8) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, în forma anterioară modificării prin Ordonanța Guvernului nr. 30/2017 sunt neconstituționale.
2019 a fost anul zădărniciilor și al frisoanelor, la Consiliul Județean. Pasztor Sandor și Ioan Mang au „reușit” să își determine aliații din ALDE să voteze alături de liberali în anumite subiecte critice.
După seceta din timpul PSD, anul 2020 oferă Guvernului liberal șansa de a demonstra ceva, în materie de infrastructură.
Contestația poate fi admisă, în totalitate sau în parte, ori respinsă. În cazul admiterii contestației se decide, după caz, anularea totală sau parțială a actului atacat. Prin decizie se poate constata nulitatea actului atacat.
Conform Codului de procedură fiscală orice entitate care consideră că a fost lezată în drepturile sale printr-un act administrativ fiscal este îndreptățită la contestație.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Peste 180 de persoane bolnave, îngrijite de Caritas Catolica
Asociația Caritas Catolica își extinde serviciul de îngrijire la domiciliu.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Antonia Lestyan, în juriu la Beauty Forum
Antonia Lestyan este cel mai tânăr make-up artist din juriul concursului Beauty Forum Cluj.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

S-au distrat la Balul Bobocilor LPS Bihorul
 Șase perechi au concurat la ediția din acest an a Balului Bobocilor „Neon Party” a Liceului cu Program Sportiv ,,Bihorul".

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Pro şi contra salariului minim de 60% din cel mediu la nivelul UE
Socialiştii europeni propun introducerea unui mod de calcul unitar al salariului minim la nivel european care să garanteze o serie de salarii minime adecvate.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Stadiul lucrărilor din centru: Pasajul Magheru – 40%, Podul Dacia – 60%
O raritate între lucrările municipale - şantierul de pe Magheru avansează văzând cu ochii. Este şi cel care provoacă cel mai mare deranj în traficul rutier din centru. 2

BIHON Sport local

Dorința lui Mihai Neșu de ziua lui: Nu vreau nimic pentru mine!
Fostul fotbalist orădean Mihai Neșu împlinește miercuri, 19 februarie, 37 de ani.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cauzele accidentului de pe drumul expres: un șofer beat a intrat pe contrasens
Polițiștii rutieri orădeni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier de pe drumul expres. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Monitorizarea continuă a glicemiei la MedLife Oradea!
În ziua de astăzi, nu se poate concepe controlul glicemic fără monitorizarea glicemică și, ca atare, la MedLife, aducem pentru persoana care suferă de diabet cea mai nouă tehnologie de monitorizare continuă a glicemiei, realizată cu Envision Pro.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Șapte proiectile neexplodate, depistate la Paleu
Echipajul pirotehnic al ISU „Crișana a fost solicitat să intervină luni dimineaţă, în satul Săldăbagiu de Munte, din comuna Paleu, după ce muncitorii care lucrau la amenajarea şanţurilor de pe marginea drumului comunal 37 au găsit patru proiectile de 100 milimetri.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorul, groapa de gunoi a străinilor: peste 700 de tone de deșeuri textile, abandonate la Vadu Crișului
Peste 700 de tone de deşeuri textile aduse din Italia în urmă cu circa patru luni au fost abandonate în Ineu de Criş şi Vadu Crişului. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Ford Carbenta Com este cel mai premiat dealer Ford din țară
După ce a fost situat pe locul 1 în Top Profit România în urma rezultatelor excepționale realizate în anul 2019, dealerul Ford Carbenta Com a primit cele mai râvnite distincții și din partea Ford România și anume:

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.