bihon.ro Web analytics

27 septembrie: restartul administrației locale! Votează candidații Alianței USR PLUS pe toate listele!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Am intrat pe scena politică din județul Bihor cu un singur scop: acela de a deveni acea schimbare pe care fiecare comunitate de aici și-o dorește de decenii întregi deja.
Am intrat pe scena politică din județul Bihor cu un singur scop: acela de a deveni acea schimbare pe care fiecare comunitate de aici și-o dorește de decenii întregi deja.

 

Cu empatie, altruism, grijă și responsabilitate am propus oameni noi, onești, deschiși, competenți și buni profesioniști în domeniile lor de activitate. Oameni cu o experiență reală, verificabilă, în management-ul din sectorul privat. Oameni dispuși încă din prima zi să facă sacrificii proprii pentru a putea aduce plusuri în administrația publică. Oameni care au înțeles că primăriile și consiliile trebuie să arate mai multă deschidere către cetățeni, să se modernizeze, să devină transparente și să devină vizionare, implementând strategii pe termen mediu și lung.

Am propus mai departe proiecte și programe reale și realiste. Mii de ore de studiu. Mii de kilometri străbătuți. Cea mai mare parte dintre ei, pe jos. Cu zâmbetul pe buze, printre oamenii. Ascultându-i atent, în primul rând, căci asta le-a lipsit cel mai mult cetățenilor în ultimii ani. Să fie ascultați. Să fie întrebați, cu empatie și altruism, care sunt dorințele lor. Nevoile lor reale. Așteptările lor față de o administrație. Față de un primar. Față de un consilier. Față de o persoană implicată politic. Am dezbătut mai apoi. Planuri. Proiecte. Idei. Viziuni pe termen mediu și lung. Împreună. Întotdeauna împreună, căci nicio politică publică nu are sens și nu ar trebui să fie adoptată dacă nu a trecut întâi prin cel mai important filtru: cel al comunității. Am făcut toate acestea pentru ca restart-ul administrație să nu fie doar o promisiune, un vis ori un ideal ci o certitudine. O garanție. O realitate de care să ne bucurăm. Tot împreună. Pentru ca hoția din primării, incompetența, indolența, nepăsarea și interesele proprii în detrimentul binelui comunității să înceteze în sfârșit și să devină doar un vis urât aparținând trecutului.

Acum e rândul tău. Șansa ta, mai mare ca niciodată, parcă. Îți dorești o schimbare reală pentru comunitatea ta. Vrei să fii unul dintre eroii care pun umărul la transformarea în bine a administrației locale și județene. La deschiderea, transparentizarea și apropierea lor față de oameni, dincolo de orice. Duminică, 27 septembrie, fii parte dintr-un viitor mai bun care începe încă din prezent. Alege oameni care au înțeles că o administrație e menită să servească cetățeanul, nu să fie servită. Alege oameni care știu ce înseamnă responsabilitatea. Alege oameni care să reprezinte voci puternice ale societății civile. Voci care știu să nu tacă atunci când se încearcă subminarea legii. Atunci când pacte nefirești stau să se întâmple în spatele cortinei. Atunci când o comunitate e sacrificată în detrimentul alteia. Voci care nu se tem să spună apăsat „ajunge!” sau „nu, nu veți face asta!”. Duminică, 27 septembrie, alege oamenii care sunt aproape de oameni. Votează candidații Alianței USR PLUS pe toate listele! Pentru că totul pleacă de la oameni, firește.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianţei electorale “Alianţa 2020 USR PLUS”), cod unic de identificare: 21200251

Advertorial! CH: 10565

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Pixul says:

  Matul este rege Cel mai mare dușman al creierului este stomacul.
  Și mațul este rege.
  Suntem cu toții cetățenii regatului mațului chiorăitor.

 2. unul says:

  Nu aveti nici cea mai infimă sansa Burta va fi următorul primar cărțile sunt facute deja orășenii vor vota continuitatea

 3. BIHON Sport local

  CAO 1910 Oradea merge din victorie în victorie
  Declicul produs în deplasarea de la Șomcuta Mare a dat roade. De atunci, echipa antrenată de Florin Farcaș a contabilizat doar victorii, una dintre ele fiind la „masa verde”.

  BIHON Sport local

  Luceafărul a condus de două ori, dar s-a întors fără niciun punct
  La echipa bihoreană și-a făcut debutul un internațional de juniori în vârstă de 15 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  33 de agenții loto din Bihor sunt închise
  Conform anunțului făcut de Loteria Română, agențiile loto din localitățile aflate în scenariul roșu sunt închise temporar.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O mamă din Oradea a așteptat 27 de ore Ambulanța solicitată pentru fiica ei. Operatoarea 112 i-a închis telefonul în nas
  Caz revoltător la Oradea. O mamă a fost nevoită să aștepte 27 de ore pentru ca un echipaj al Ambulanței Bihor să se deplaseze pentru a-i testa fiica de coronavirus, femeia fiind în imposibilitatea de a se deplasa deoarece se afla în izolare. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bărbat prins în flagrant în timp ce fura o bicicletă din curtea unei case din Oradea
  Polițiștii orădeni au prins în flagrant delict un bărbat de 43 de ani din Mureș, în timp ce fura o biclicletă din curtea unei case din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Art-Eco”, un mesaj colectiv prin limbaj vizual, în apărarea planetei
  La Galerii de Arta -Reperaj. Cetate s-a deschis expoziţia „Art Eco” a Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.