bihon.ro Web analytics

400 de elevi în căutarea viitorului la Universitatea Emanuel

De Veronica Bursașiu
Reactualizat la:

400 de elevi în căutarea viitorului la Universitatea Emanuel

Reactualizat la:
Sute de tineri din România și din Europa participă an de an la conferința Quo Vadis Juvenis (QVJ) de la Universitatea Emanuel din Oradea.
Scris de Veronica Bursașiu - Sute de tineri din România și din Europa participă an de an la conferința Quo Vadis Juvenis (QVJ) de la Universitatea Emanuel din Oradea.

Marcus Buzle, manager de dezvoltare la Universitatea Emanuel din Oradea, spune că acesta este unul dintre cele mai frumoase momente din viața universității, deoarece tinerii vin aici prin a primi sprijin în orientarea în carieră.

După 3 ani de pauză provocată de pandemiei, conferința a avut loc anul acesta cu un entuziasm deosebit atât din partea elevilor cât și din partea profesorilor și studenților. “Pe 14-15 aprilie am avut bucuria să întâlnim în campusul Universității Emanuel aproape 400 liceeni din toate zonele țării. Unele județe, precum Bistrița Năsăud și Arad au fost reprezentate de grupuri mari de tineri, aproximativ 50-60, altele precum Galați, au avut câte un singur reprezentant curajos, care a traversat țara gândindu-se la viitorul lui, spune managerul de dezvoltare al Universității Emanuel Marcus Buzle. Programul conferinței a inclus două runde de seminarii la cele 6 specializări :teologie, litere, muzică, asistență socială, management și informatică economică din cadrul universității. “Partea frumoasă este că am putut să oferim liceenilor încă nehotărâți în privința carierei șansa de a participa la două specializări diferite. În cadrul Quo Vadis Juvenis am organizat competiții sportive, muzicale, de memorare de versete și de public speaking. Pot să spun că am fost uimit de potențialul unor tineri de 17-19 ani de a vorbi în public”, explică managerul de dezvoltare al UEO. Special gândit pentru nevoile tinerilor a fost momentul de închinare final. “De ce am făcut lucrul acesta în cadrul unei conferințe pentru liceeni? La UEO suntem interesați de dezvoltarea moral-spirituală a elevilor, în aceeași măsură în care suntem interesați de dezvoltarea lor profesională.

În concluzie, aș dori să vă împărtășesc gândurile pe care Dana Deneș, o elevă din Beclean, le-a postat pe Instagram în urma conferinței: .În urma acestui eveniment adresez mulțumiri speciale tuturor colegilor care s-au implicat în organizare, studenților noștri care au voluntariat în mod exemplar, bisericilor baptiste din Oradea și Sânmartin care ne-au sprijinit în găzduirea elevilor și mai ales Tatălui Ceresc care ne-a binecuvântat peste măsură”, e mesajul managerului de dezvoltare al Universității Emanuel, Marcus Buzle.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cod portocaliu de vreme severă imediată în 35 de localități din județul Bihor
  Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme severă imediată, valabil până la ora 18:00.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Note mai mari după contestații la BAC: 80 de elevi din Bihor au primit note peste 6 și au promovat
  75,94 % etse rata de promovare în prima sesiune a examenului național de Bacalaureat în județul Bihor 2022 (după contestații).

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident cu 3 mașini implicate în zona girației din fața bisericii Emanuel. O persoană a fost transportată la spital
  Accidentul a avut loc vineri, 1 iulie, în jurul orei 15.00 la intersecția străzilor Calea Aradului și Bulevardul Decebal.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Kaufland retrage un produs de distrugere a insectelor de pe piață
  Kaufland retrage voluntar, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183, anunță lanțul comercial. Retragerea este valabilă pentru toate loturile.

  Bihon CSM Oradea

  Fometescu și-a reziliat contractul cu echipa de baschet a CSM Oradea
  CSM CSU Oradea și jucătorul Tudor Fometescu au decis de comun acord să încheie raporturile contractuale, după aproape cinci ani de colaborare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Trei bărbați și o femeie din Salonta au fost reținuți fiind bănuiți că au deținut și transportat 530.000 de țigări nemarcate

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.